Temat: Only selena
Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2006, 19:58   #1753
Rafikinh
Użytkownik forum

Rafikinh's Avatar

Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Kraków Nova Huta

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom mag.: 56
Rafikinh ma numer GG 4574206
Domyślny

Grałem kiedyś na Xanterze mialem zaledwie tylko 40lvl ale moja gra sie zakonczyla na tym ze puge frajer wraz z slash'zu jebali mnie 5x za free z selena jetsem przywiazany w chuuj fajnie sie tam grało i czytam wasze forum nabierzonco gz all polakom 100lvl+ Ja gralem jak jeshcze roxairo byl 1 st owner 92 ek fajnie sie gralo ale potem gusar hundet roxiaro rooko polacy sie bali postawic szwedom.ogladam filmy jak puge zabija polakow zamiast sie im postawic i zrobic prawdziwy polski server pomagaci mu zabijac polakow
Polacy 100% na Selenie to Gusar,Tiases,Alcudra~ moze ich nieznam ale niewidzialem ich na zadnym filmiku na kturym swe zabijali polakow Koti~ Dupoliz pomagal zabic lizarda...Iomer jak ja grale jeshcze lizal dupe evalorowi
Jak Gusara trapli rok temu to bylo wtedy mial 101lvl ja mialem 15 lvl i destro fieldy usuwalem it ak zdupcyl z trapa a roxiaro padl. NIemapietacie tego jak Swe tepili polakow Zrubcie 1st prawidziwy polski server na tibi jest was tylu polakow 100+ a swe mala garstka.. GRATULACJE KIERUJE DO THORVALA JAko 1st postawil sie ujebal pugge nocturne i oczywiscie voyant pomagal ubic polaka nawet niewiedizal o co poszlo.. Thorval sprytem przechytszyl noobow

Sry ze sie rozpisalem... ale mowie co widze.
Tiases,Gusar,Alcudra,Dark sidar,koffana,voyant,koti,Iomer,Lizard,laros,shnap ie jest was w chuuj dlugo byw as wymieniac postawice sie w koncu.. Swe powini sie z wami liczyc a niekturych was maja za pionkow do sterowania

Polacy Na xanterze choc byli nieliczni postawili sie Brom i ujebali w trapie 200rp dwa razy wy macie do ubicia tylko 140lvl max

Ostatnio edytowany przez Rafikinh - 04-12-2006 o 20:00.
Rafikinh jest offline   Odpowiedz z Cytatem