Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2006, 19:59   #46
TriMack
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 11 2006

Domyślny

A jakby tak przestac gdybac i ...... wyskoczyc na wybrane i interesujace nas expowisko Xyz , dokladnei godzinke pohuncic - najpierw 1h z najlepsza dostepna bronia i tarcza - zapisac straty w postaci uh/mansaow i zyski w postaci expo i zsumowac z profitami stalymi (gold i common dropy); nastepnie zrobic tosamo z best dostpna bronia 2h.
Po tak przeporwadzonym experymencie - i straconych (jakto straconych- expilismy) 2 h- odpowiedziec sobie na pytanie co mi sie bardziej oplaca.

Jedno mozna powiedziec na pewno zawsze expo bedize szybsze jesli postawimy na att (pomijamy eq z anihilatora bo wtedy probelm sie na m rozwiazuje, chyab ze jakis brzydki a fe ktos da nam mls to znow pach co tu zrobic )

a codo defa/defa broni keidys (po xmas update) robilem testy (mam w d... teorie def1 def2 itp) - zamowilem za gp kina 60/60/63 sword/club/shield i przeporwadzilem takie testy :
armory stale - k set crus pamu , zamiennie wh gs bs ss i meduza (odrazu zaznaczam ze nie testowalem 1h broni bez tarczy - bo malo mnie to obchodzi) a cluba wybralem celowo (skil w clubie i swordzie taki sam - interesowal mnie rumor nt skila ataku i broni z danej klasy ""skilujac axa nie bloka sie oppow bsem"" itp )

do testow uzywalem minosow i m guardow
wyniki sa porownawcze >/</= interesowal mnie sredni czas zjechania do reda (powtarzane kilkakrotnie) zawsze full hp, full def

eks1: 2 guardy i gs>wh
eks2: 2 gaurdy i bs meduza=ss meduza
eks3: 2 guardy i bs meduza>gs
eks4: 3 guardy i bs meduza>ss meduza
eks5: 3 guardy i bs meduza=gs (zaczelo sie ciekawie)
eks11: 8 mino i bs meduza>ss meduza
eks14: 8 mino i bs meduza<gs (a tu juz interesujaco bardzo)

niewiem czy sie cos zmienilo - ale wyniki wydaly mi sie interesujace

edit - literowki i przejrzystosc

Ostatnio edytowany przez TriMack - 04-12-2006 o 20:08.
TriMack jest offline   Odpowiedz z Cytatem