Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2006, 20:13   #1117
Choco
Guest

Domy¶lny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Przemo2 Pokaż post
Imargam juz od dluzszego czasu sobie grabil swoim PA'owaniem mam screeny z piatku w ktorych imargam grozi mi i fenixowi ze nas zajebie.

Ima dzis stales pod domkiem wklejales mi texty ktore niby taifun do Ciebie pisal a minute poetm wyleciales z gildii , co masz mi teraz do powiedzenia ?
Koniec waszego PA na tym serwerze mozesz spokojnie wracac na xerene bo tutaj nie masz juz zycia aha i oczywiscie za to ze dzis biliscie naszych rl te wasze czkolada cos tam hunted

Koles nie wiedzialem ze 80+ ms godzi sie grozic 47 ms Pamietam jeszcze jak pare dni temu jak mialem 42 uciekales z vampow przerazony z jednym tekstem na klawiaturze: "Napisz jak skonczysz". Jak to bylo :>
Sasho Pansa: JAk przyszedlem to cie nie bylo i wyrabane mam na to ze poszedles manasy.

Mam nadzieje ze skolowales wystarczajaco duza ekipe na mnie (czytaj 15 ludzi) bo w koncu sam bys penial wpasc po mnie w koncu mam tylko 40 lvl mniej xD . Uznalem ze zwidkiem ze nie dam ci tej satysfakcji i nie dam ci fraga za free I pamietaj czekam na twoj blad

CYA in tibia

Ostatnio edytowany przez Choco - 04-12-2006 o 20:22.