skile 90/90 spowoduja, ze nie bede mial potrzeby pozniej skilowac. skile 90/90 obnizaja conieco zuzycie run. za przyklad wezmy scaraby. ja scaraba ze skilem 76/75 mam od 2 do 4 hitow. ktos ze skilem 60/60 bedzie je bil troszeczke dluzej. scaraby jak ( mam nadzieje ) wiesz wala rowniez z trucizny i im szybciej sie je ubije, tym lepiej. wkladanie wiec niewiadomo jak dobrego eq mija sie z celem, gdyz 70-80% obrazen scaraby zadaja wlasnie trucizna. wiem wiem... zaraz oczywiscie napiszesz ze level wazniejszy od skili itp itd. owszem. level jest wazny, ale nie zapominaj, ze level bez skili jest niczym. level sie przydaje na mocniejsze potwory, ktore mocno bija ( dragony, dragon lordy itp ) gdzie w zasadzie o oplacalonosci hunta decyduje szybkosc ubicia potwora i ilosc straconych runkow ( hp blokera ). to wlasnie dlatego im wyzszy poziom, tym bardziej oplaca sie chodzic na wiekszosc potworow. to wlasnie dlatego az mnie krew zalewa jak widze debili blokujacych na 20 levelu dla albo na 15 levie solujacych dragony. co strzal z gfb to uh. to jest waste. oczywiscie nawet skile 150/150 za duzo by nic nie daly.
Ostatnio edytowany przez sat - 04-12-2006 o 20:37.
|