Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl
A co! Okazuje się, że mamy tu forum pełne pr0-mastAh hardcorowych Parkour'owców. To prosta zasada, sami umieją lepiej, to go krytykują że sam robi słabo, bo przecież umiecie lepiej, no nie? Wszyscy umiecie o wiele lepiej, co do jednego, i nie połamali byście się przy tym.
Jam mam prostą zasadę. Nie umiesz tego zrobić lepiej, to nie komentuj jak to robi ktoś inny.
|
I pewnie dlatego dal ten filmik na tibia.pl, myslal, ze siedza tu sami paralitycy i nikt nie zna sie na pk ;] Chcial zablysnac, zrobic wrazenie, ale zgasl. Przeciez ten filmik jest tu wrzucony dla szpanu i tylko po to. I bardzo dobrze, ze szpanerstwo jest jechane. Gdyby chcial sie dowiedziec co robi zle i co poprawic to dalby to na leparkour.pl albo le.parkour.pl
Ja wypomnialem co konkretnie mi sie nie podoba w filmiku, na pk znam sie i widze porownanie z innymi. Tu nie chodzi o jego poziom, bo najwazniejsze to cwiczyc i doskonalic sie. Tylko na takim poziomie nie kreci sie filmikow i nie wrzuca ich na fora, tylko trenuje sie. Mysle, ze wiecej wysliku wlozyl w sklejenie tego niz w trening ;].