Cytuj:
Oryginalnie napisane przez strazak
@Fin'er
przestan przestan przestan lizac rowa bo sie zadlawisz 
|
człowieku im wiecej widze twoich postow tym bardziej nie kumam o co ci chodzi

.... stajesz sie smieszny i posty ktore uwazasz za smieszne w rzeczywistosci sa zalosne.
Według twoj jchorej/uprzedzonej opini suv gra 24 /7..otoz blad

ogolnie gra ostatnio zadko .i nawet ja jestem wieej od niego chyba...mimo ze gram tylko dla zabicia czasu. Ale mniejsza....
... Chcialem zauwazyc ze twoje posty sa coraz barziej dziecinne "riposty" zalosne i widac kompletny brak jakichkolwiek argumentow...tylko same rpzypuszczenia... wiec moze skocnz juz i wyjdz na swierze powietrze..bo skoro taka opsejse mas zna temat suva ..to brak ci swierzego powietrza i sam znajdz rl zamiast siedziec przed komepm , na forum gry ktorej z tego co rozumiem nietrawiasz.. .. i ja osobiscie wolalbym w szkole z kumplami /kumpelami pogadac niz siedziec na forum o tobi..bo porpostu nikt z moich znajomych nie wiem co to tibia i ze ja w to gram..wiec po co mam sie przyznawac??

.. wiec przestan sie kompromitowac, bo prawdopodobnie twoje rl jest jeszcze gorsze od rl suva..a skoro uwazasz ze on nie ma rl..
wiec znajdz sobie ine zajecie, niz siedzenie na forum calymi dniami i pisanie glupich postow w temacie o zdjeciach, zreszta jak juz ktos wczesniej wspomnial..powatarzenie tego samego od 2-3 miechow jest idiotyzmem...awolvera jeszcze troche rozumiem bo kiedys pisal ze ma w tym swoj cel...ale Ty watpie zebys takowy mial..robisz to niewiem z jakiego powodu..myslisz ze tak funfli znajdziesZ??
a i na teoje zalosne riposty suv mnie nie protektuje, nie lize mu rowa, itp..czasem z nim pogadam i wiem ze mozna z nim pogadac powaznie..a po twoich postach wnioskuije ze z toba i inteligencja jaka nam wszystkim pokazujesz sie nie da.