Temat: Serwer Obsidia Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2006, 21:39   #1021
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bencio Pokaż post
Strazak ma racje a ty sie nie wymondrzaj Deaf Scream
myslisz ze cie obroni, on tylko silnych lubi a ciebie bedzie mnial tam gdzie ma mnie i innych ze swojej starej gildi

strazak dobrze pisze i ma zawsze racje a jak ci sie nie podoba to nie czytaj
za przeprszeniem w dup..e mam to czy mnie obroni czy nie...ja po dedzie nie placze ze stracilem lv skile czy cokolwiek innego. bedzie chcial sobie zarobic to pojdzie i kolesia ubije..nie bedzie chcial to nie ubije..ot cala filozofia ja ewentualnie ogranicze sie do dania msg ze np ten i ten ma skula i tyle.. chyba ze bedzie to uczciwa i ciekawa walka..to nawet nie ebde nic mowil..doceniam dobre walki przy zblizonych lv

a skoro strazak ma ta racje to niech uzywa powaznych argumentow a nie kazdemu jedzie po gaciach jak rozpiszczony 11 leni dzieciak ...z tego co wiem mowi ze studiuje..to niech w koncu dojzeje do swojego wieku a nie zniza sie do zalosnego poziomu..i tak wyglada nasza polska brac akademicka..daj spokoj bo zanizasz srednia mi i moim znajomum ..strazak ogarnij sie.

i bencio.. nie uwazasz ze fgledzenie non stop o tym samym , bez argumentow tylko z zalosnymi tekstami i wzucanie kazdemu kto ma inne zdanie od lizitylkow itd...jest na poziomiw wyzszym niz podstawowka....bo dla mnie to w ramach obecnej poslkiej dzieciarni to jest do zaakceptowania bo niestety coraz gorzej jest z nimi teraz..ale skoro on jest w okolicach mojego wieku ..wiec moglby zachowywac sie do tegoz wieku stosownie i wyslawiac sie jakos bardziej konstruktywnie ... a nie bez zadych wnioskow , argumentow edyny fakt jaki podaje strazak to taki ze suv dobrze expi bo efektywnie wykorzystuje czas w grze i 2-gi fakt ze ma 3 chary i 3 fakt ze czasmi gra dluzej...ale wbrew pozorom nie jest to czeste..wiec o co kufa kaman ? ja mam rl jest zawsze z kim pogadac i sie pobawic... i gram po te 2 h dzienie ..czasem zdazy sie 5 albo i wiecej.bo mam czas na to poprostu..i nie jestem clzowiekei mbez rl..teraz tu siede i pisze to co pisze bo nie mam co robic a grac nie moge, wyjsc tez nie bo kolokwium mam pojutrze i ludzie sie ucza ... w sumie moze ja tez zaczne..ale zobacze jak sprawy sie maja...
@ topic.. . gz of questa i behemoth tez..ale opf bardziej bo sie sami meczyliscie

edit1 =-> down nie ebde zasmiecal tematu... zerknij sobie kiedy online bylem... juz od godziny -2 jestem off i suva nie byl wtedy ..w sumie przyszedlem tutsaj obejzec ssy ale widze ze znowu sie gluie posty zaczely wiec zareagowalem

co do tego ze zabije lub nie..zwykly skullhunting ... mi w zasadzie nie zalezy..ale jak np jakis 50 lv mnie ubije i chce zeby padl dam znac paru hlvlom ze ten i te n ma skula jakchca moga ubic i z regoly ktos przychodzi i ubija porpsotu darmowy sprzecik zwykla zasada skullhuntingu...myslalem ze znales..no chyba ze gras zjuz tylkjo na non pvp....oczywiscie szanuje twoja decyzje:>

Ostatnio edytowany przez Deaf Scream - 04-12-2006 o 21:47.
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.