Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fin'er
Strażak czytaj ze zrozumieniem posty ludzi bardziej mądrych...  Mad Beny napisał, że Suv go nie protektoruje...
Btw.  , Mad podpisuje się pod Twoimi postami  ( ps. jestem lizirowkiem Suva moge być i Twoim  masz 2 lvl wiecej odemnie ( może już więcej  ) i tez masz 4 postacie, wiec prosze cie bądz moim Pro , plax plax plax :* )
W takim razie jaki ma interes żeby mi pomagać ?
|
wiesz dobrze ze zawsze pomoge jak trzeba

toc juz troche sie znamy nie?
@bencio widze ze niestety ale ciezko jest ci mnie zrozumiec no coz... ja ogolnie jestem przeciw systemowi skuli..bo gralem za czasow kiedy ich nie bylo i bylo o niebo lepiej wieksozsc nobow byla rokowana i nie grala.. albo sie zmieniala na lepsze

...ale nie o to.. nie nie daje msg suvovi o kazdym skul jaki widze...baa ogolnie raz powiedzialem o ym ze bylo sobie 2 mass pk i mnie ubilo..ja ~33 lv kolesie ~70 ;] waste of unjust dla nich no ale fakt jest faktem, a powiedzialem to poprostu bo jeden nabil sobie rsa, i stwierdzilem ze suv moze miec ladny locik jak sie pofatyguje

i nie nie blagalem go nie prosilem tylko zakomunikowalem ze zostalem przez tego zabity i ma rsa ..a powod zawsze by mial w razie co

ot zwykla ekonomia
a gdyby mnie zbail ktos za moje przewinieie..coz zdaza sie i zyje sie dalej..jakbym byl hunted..hmm...wisi mi to ?

gram palkiem na bolty mam a unjusty nich sobie nabijaja

oni beda miali bamna a ja nadrobie lv

oczyiwscie.ejsli mnie zabija

ale ze wieksozsc nabkow gra teraz sorcami/druidami bo najlatwiej no to niestety pewnie im sie uda z fe czy cus

..bez urazy dla ludzik toryz zaczeli gra csorcem przed wandami i przyspieszeniem many..respect dla nich.
EDIT =-> korzystajac z pomysłu Szafa zedytuje posta;P ... moze ktos przeczyt amoze nie...rybka mi to.
Fin'er tak jestem dyslektykiem..ale to chyba moja natura ze pisze zawile..i gro ludzi po prostu nie moze mnie zrozumiec

...ale ci co mnie znaja sie przyzwyczaili mam nadzieje
@bencio widze ze jeszcze raz trzeba... jezeli suv by mnie protectowal...to by raczej to wygladalo inanczej..ja bym mu sellowal runki itp it..a jakos tego nie robie.
I nie wiem ile strazak ma lat ja mam 21 niebawem 22 ...ile on ma niewiem i szczeze nie interesuje mnie to zbytnio bo zachowuje sie jak dzieciak..a wiek o kulturze i dojzalosci niestety nie swiadczy wiec wiele doczynienia z nim nie chce miec.
Z kolei co do twojej osoby ... uparles siejak rzep mojego stwierdzenia..ale odkad skule weszly do tibi skullhunting stal sie dosc popularny... jezeli ludzie maja plecy i nie boja sie o wijne to go praktykuja proste. mysle zejezeli ktorys z top 20 serwa akurat by nie polowal i dostalby msg od kogos ze jakis nienzany mu 50-60 lv ma skula lub nawet rs i pz locka na 15 minut prawdopodobnie skorzystalby z okazji dla darmowego lota..ot cala filozofia, i to z protectem nie ma nic wspolnego..bo jak kolo cie zabije i skul mu zniknie to juz go nikt nie bedzie bil bo szkoda unjusta

oto mi chodzilo o zwykly skulhunitng nie zadne protektowanie...zreszta w tibie zaczolem grac~4 lat tmu.. i do tej pory nigdy nie mialem napisane w opisie protected by ktostam...bo dla mnie to jest smieszne i dziecinne...mam kumpli/znajomych ktorzy pomoga super niemam ich wielka szkoda - trzeba sie z dedem pogodzic i grac dalej....pamietaj "zycie[gra] to nie bajka, nie glaszcze cie po jajkach" ... pa