Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2006, 23:32   #183
Filipeck
Użytkownik Forum

Filipeck's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Jedlicze/Krosno

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Redraic
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 49
Poziom mag.: 54
Filipeck ma numer GG 8951888
Domyślny

eeeeh, tibia bardzo się zmienia, gram od tibii 7.3 co prawda, ale po up na 7.4 jedyną zmianą jaką zauważyłem to to, że zlurowane gsy które mnie zabijały wyglądały ładnie, a nie jak brązowe gówna za przeproszeniem (aha i weszła wtedy kolejka, co udogodniło logowanie się ) powiem wam ludzie, że update 7.5 był dla mnie czerwonym ładującym się paskiem, ale już co nieco czytałem, że będą lizardy etc. cieszyły mnie screenshoty i sobie gadałem z qmplami, up na 7.6 zbił mnie z tropu, to już tibia 2, a nie tibia, ale teraz wszystko wróciło do normy i teraz tibia już bardziej się nie zmieni moim zdaniem, a powtarzam w tym temacie po raz kolejny: jestem bardzo zadowolony, że tibia wreszcie schodzi do piekła, bo tam są prawdziwe klimaty rpg i zapewniam was, że to co zobaczymy w tym update poniesie za sobą coraz mroczniejsze wersje 8) i myslę, że tibia jest już prawie taka jak powinna być. a co do nubków, które narzekają, że wszystko dla pacc, to się zamknijcie, bo dostajecie odświerzone ab'dendriel, a to naprawdę dużo!

ps. to były takie trochę moje rozmyślania na ten temat , jeżeli były ortografy to wybaczcie

Ostatnio edytowany przez Filipeck - 04-12-2006 o 23:33.
Filipeck jest offline