Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fagaro
od 10 do 90 w skilu jest 550 czy 600 godzin a nie 900 jak to ktos napisal powyzej. Skilowac sie oplaca, ale bez skilowania tez da rade grac, i to z podobnym rezultatem. Majac do wyboru poexpic czy isc trenowac wole isc expic. trenuje glownie jak ogladam film, zajmuje sie czyms w rl, sa lagi i mass kicki na serwerze.
|
ja tam zawsze sobie cos ciekawego do zrobienia zawsze wynajde podczas treningu. tu sie cos obejrzy, tam se cos napisze itp itd. expienie tez jest nudne jesli sie zbyt dlugo na czyms expi.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fagaro
A odnosnie shamberow to mi na nich sie bardzo dobrze expi, wyciagam 55-65k expa na godzine (czyli troszeczke wiecej niz w orc fortes), niestety, minusem jest loot ktory ledwo starcza na pokrycie kosztow hunta (nie liczac przypadkow kiedy leci vampire shield), sryp shambery czesto wystepuja razem z vampami, ghoulami i mumiami z kotrych sie czerpie glowna kase.
|
owszem. nie przecze, ze to nie jest dobry exp, ale niestety trzeba miec skile. potrafia pojechac po 90 jak sie upra. niestety ja jak smigam po tombie to smigam po penisula tomb. tam nie ma vampow przed tp. jest za to 8 cryptow i 8 mumii. dosyc sporo jest rowniez ghouli. problemem jest to, ze niektore te respy sa upierdliwe - 1 mumia 2 crypty, 3 crypty, 3 mumie 2 crypty... czasem jest nieciekawie przy przelamywaniu respa jak sie ma na sobie 2-3 mumie i 2 crypty

poza tym mam tylko 60 leveli mniej niz ty, wiec to troche roznicy.