Temat: Serwer Obsidia Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2006, 22:39   #1029
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bencio Pokaż post
Mysle ze suv potrzebuje ludzi ktorzy beda go bronic na forum jak sie z niego smieja ze jest blady albo ze tylko gra. wtedy znajda sie tacy ktorzy za ochrone tak jak ty albo Deaf Scream go bronia.
Deaf Scream ciebie nie roazumiem wcale tak piszesz ze jestes za a nawet przeciw i ze suv cie nie ochrania ale jak cos to leci i zabija. mysle ze on ci powiedzial napisz ze strazak jest gupi a ty to piszesz bo tak chcial suv.
napisales ze masz tyle lat co strazak ale strazak pisze ladnie i ja go rozumiem a ty przepraszam ale belkoczesz nic z tego co piszesz niezrozumialem wcale
Urzekła mnie Twoja historia (ps. może Deaf Scream ma dysleksje )

@Deaf Scream aka [char] Mad Beny [/char]

Z tą protekcją oczywiście ironizowałem, ale wiem, że zawsze mogę liczyć na Twoją pomoc zupełnie bezinteresownie, jak również Ty na moją
No i musze się usprawiedliwić . Ja zacząlem grać w Tibie od update'u z wandami - tak się jakoś dziwnie złożyło, lecz nie miałem pojęcia o Wandach ^^, Sorca wybrałem z przyzwyczajenia i sentymentu - ulubiona profesja w RPG

@[char]Dodi Brae[/char]

[char]Bluewikki[/char] ( vice lider of mine guild ) pogratulowałem już osobiście, teraz zostałeś tylko ty : Gratulacje udanych questów, zdjątka również piękne , oby tak dalej.

@ Wszyscy co oskarżają mnie o "lizidupstwo"

Ehhh rozgryzliście moją skromną osobę, jestem lizidupkiem każdego no bo przecież " Każdy orze jak może " <- oczywiście ironia dla osób mniej inteligentnych

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 04-12-2006 o 22:42.
Fin'er jest offline   Odpowiedz z Cytatem