Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2006, 00:35   #79
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez grilia Pokaż post
W takim razie czekam na film. Ogladalem wiele wojen i jeszcze nigdy nie widzialem knighta ktory ma srednia hitow z sova/sca powyzej 80. (wlacznie z eternalem). Czyli mam rozumiec ze ty walisz mocniej od eternala? W takim razie prosze to udowodnic. Ja ci moge udowodnic ze nie masz racji dowolnym filmikiem z tibicams bo na zadnym knight nie wali srednio po 80+.
nie jestem w stanie dokladnie powiedziec jaki to filmik byl..ale poszperaj troche na tibiacams jednej z pierwszych wojen na kyrze..fakt "nob" chary pokoroju 30 lv ale knight jedne ktory tam byl wycil ladna grupke ludzi wiec nie mow mi ze to nie ma znaczenia

i wez pod uwage ze kiedy rozpatruje sie pk nie umowiana walke to knight ma przewage bo ma wiecej uhow zawsze..sorc palek druid..maja pare uhow, duzo mfl + troche runek innych (zalezy gdzie expia) palek do tego duzo capa zapych boltami... po rpostu jesli knight pekuje na expie to czesto moze na tyle zaskoczyc przeciwnika i go ubic... mowie moze..bo szczeze troche jest zalezne od profesji jaka sie gra, jednak duzo wiecej zalezy od umiejetnosci gracza...dobry knight wytnie wiecej ludzi niz nobowaty sorc...wiec wezcie to prosze pod uwage w waszych dalszych dyskusjach.
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem