Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2006, 00:45   #4
Skurka
Użytkownik Forum

Skurka's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń

Skurka ma numer GG 1552544
Domyślny

Udany nie do końca. Do głównej przesłanki jako pokazywania ofiar wojenki to nic nie mam ale wkradło się kilka mniejszych/większych baboli w ten filmik. Oto one:

- muzyka, o ile pierwszy utwór jest miły dla ucha, to niestety ale do drugiego mam osobisty uraz po obejrzeniu jednego z filmiku, zresztą zobaczcie sami -> http://www.youtube.com/watch?v=Ply51IWDe40 <- nie odpowiadam za szkody psychiczne

- format pliku, nie wiem jaki był sens pakowania go do *****, zyskałeś całe 1.7MB, a niektórzy jak zobaczą że ciągną archiwum to zaraz im pompka stanie i będą dyski kasować bo 'keyloga' złapali

- zonki w samej treści filmiku:
* 18 sekunda - frag na Sieur de Matz - o ile mi wiadomo cała awantura poszła o to, że niby postać zmieniła właściciela, którzy w przypływie emocji zaczął pokazywać jaki to on nie jest boski i cała sprawa zakończyła się interwencją. Jak się przypatrzysz napierdzielają go mietki z dwóch stron obecnego konfliktu więc ta śmierć ma się nijak do wojny

* 2 minuta i 3x sekunda - zwrot "We dont must lost frags" pierwszy raz spotykam się z takim czymś(we dont must), bardziej poprawnym zwrotem jest 'we don't need to'; i nie 'lost' tylko 'lose'

* Morgaroth i Evil Ares - wogóle go nie widać jak wywija orła

* mały szczegół - fragment jak Evil Ares pada po raz 3 jest trochę dłuższy od pozostałych, można byłoby to skrócić

* ostatnie zdanie - 'War is still last' - hahaha to żeś angielskim pojechał na całego, za taki zwrot to byś pałę z angola dostał

* sam koniec - 3 minuty czarnej dziury na ekranie, chwyt marketingowy?

Daję ocenę 3/5, popraw te byki i będzie lepiej. Ciao!
Skurka jest offline   Odpowiedz z Cytatem