@ deaf scream i fin'er
ja wam pomagam bo jestescie mili ^_^ jak do mnie pisze polaczek ktory wczoraj na trade sie darl "SUV TO PEDAL CO POLSKE SPRZEDAL" ze go pker zabil to najwyzej go jeszcze raz nubcharem ubije.
jak freak mial zatarg z memberem jakiejs gildii to za pare godzin gildii nei bylo takie zycie. ja moge to sobie pokaram ty nie mozesz to siedz cicho. mi ubija lizirowka to pokaram

poprostu ich lubie, nie dlatego ze pisza posty na forum bo nie pamietam dokladnie jak to bylo ale to chyba ja im dalem link zeby sie posmiali
STRAZAK FTW ! STRAZAK NA PREZYDENTA !
gram mniej bo mam lagi, niedlugo oceny beda wystawiac postarac sie trzeba

zeby nie bylo nagle ze zagrozony z plastyki bede

ogolnie beny odezwij sie czasem

to samo finer

bo turcy sa mili ale do czasu o.o to samo ludzie z bosni - ile mozna sluchac o tym ze alith wazy 130 kilo i go nazywaja kotletem we wsi
wtajemniczeni wiedza co teraz robie w wolnych chwilach.
nirwa chetnie bym sie nie udzielal ale jak widze takie cyrki to az musze

szczegolnie awo, on chyba kopiuje tego samego posta non stop
a i jeszcze jedno - skoro mam samych dupolizow i nie mam kolegow to dlaczego wiekszosc poznalem jak bylem nikim/bylem w wojnie wiec gowno moglem pomoc/gralem akurat noobcharem ? wiem! wiedzieli od wrozki ze bedzie tak a nie inaczej!
strazak wracaj na studia bo cos ci chyba nie idzie.. wiedza nie chce wchodzic ? proponuje powrot do korzeni, moze jakas zawodóweczka samochodowa? albo cos w tym stylu.. ale nie za dobra, bo jeszcze beda ci kazali wyjasniac co to sa te puszki aluminiowe o ktorych pisales i bedzie kiepsko.. albo wiesz co ? pomoge Ci! specjalnie dla Ciebie, definicja puszki aluminiowej!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Puszka_aluminiowa