Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2006, 11:04   #8
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Król Kolejna "suuperprodukcja" - nie kojarzyc z "Superprodukcja" (komedią)

Wybacz ze pisze bez ogladania filmu, ale niestety megaupload to najgorszy host w necie. Zawsze wszystkie lacza dla polski zajete i nie moge nic sciagnac. Daj na rapida to sciagne. Chociaz czytajac komenty wydaje mi sie, ze film jest kolejną porażką polskiej "kinematografi" (kino domowe )
@offtopic
Gdzies obok na liscie tematow jest film "Def Life*****" i jego zdecydowanie polecam. Film byl wart sciagniecia 75 MB (8 min filmu i 5 min napisow koncowych). Muzyka pasowała do akcji, akcja byla dobrze nagrana (widac co sie dzieje), jakosc filmu baaardzo wysoka porownujac do typowego ***** kreconego na Duron 1.4 GHz z 256 MB ram i GF4 MX400 64 MB lub Radeon 9250 (3 fps, kodowanie - najnizsza jakosc i rozdzielczosc 200x150, a potem zapisane do WMV 640x480 - 2Mb/s - i film 4 min ma 40 MB beznadziejnej akcji). Teraz mozecie mnie jechac ze smieje sie z was, ze nie macie wypas sprzetu, a was nie stac itd.
Ja mam 1.8GHz semptrona 64 (podobno nie 64 (czyli 32) sa szybsze), 512 ram (400mhz, najtanszy) Palit GF6600 256MB (taktowanie/wydajnosc gorsza od GF4600GT), ale na takim sprzecie krece z kodekiem " 'intelvideo 3' " (moze nie intel, ale nazwa jakies duzej firmy, moze microsoft costam..) wiekszosc ekranu Tibii z 10-15 FPS z zapisem w niezłej jakości. Najlepiej to miec jakis sprzet ktory zapisuje poprostu to co wychodzi kablem na monitor, a potem wyciecie samego ekranu gry. Cos o tej jakosci widzialem w filmie "Quake3 Badge v3", ale tamten film to juz inny poziom od tego ktory moga zaprezentowac osob grajace w tibie. Najlepsi gracze w Quake3 [akcje z m.in. quakecon 2002], 2 zawodowych montazystow filmow, wedlug mnie najlepsza muzyka jaką kiedykolwiek widzialem w filmie (lepsza od tych z filmów z Hollywood[a przy okazji stworzona przez kogos kto tam pracuje przy najwiekszych hitach - Danny Elfman]). Jak ktoś chce link do tego filmu Quake3 badge v3 to pisac do mnie PW. Rehost na tibicam.superhost.pl. Tylko ostrzegam, ze film ma z 7-8 min i zajmuje 160MB, ale jakosc obrazu jest jak DVD (zapis do .AVI). Film obejrzalem juz z 20 razy i chcialbym go jeszcze raz obejrzec.

FILM DEF_LIFE***** - REHOST
NA WWW.TIBICAM.SUPERHOST.PL

Ostatnio edytowany przez Gesior - 05-12-2006 o 11:10.
Gesior jest offline   Odpowiedz z Cytatem