tak wildzia. zbyt gornolotnie to wyszlo. ale tak tez poporstu jest i jesli chcec bardziej powszedniego jezyka, to prosze bardzo. wiekszosc graczy zachowuje sie jak bydlo. kazdy kretyn moze napisac jedno zdananie w stylu "zaraz sie poplacze". tak jakby moj ton czy sposob pisana byl najwazniejszy a nie to co pisze. domyslam sie ze po omacku bladziles miedzy wierszami niewiele rozumiejac, procz wlanie tego w jakis psosob to napisalem.
@majok. mam wrazenie ze do ciebie wciaz nie dociera. pytam sie jaka przyjemnosc mial autro niniejszego tematu z tego pekowania wraz z h lvl.
pisalem juz z czego wg mine ona nie byla, wiec prosze napisz mi wreszcie gdzie ty te przyjemnosc widzisz, a nie tylko na okraglo klepiesz o niej jakbys juz sam zapomnial skad ona sie wziela. zamiast powiedziec czym ona jest, to dajesz przyklad czy nie jest(pekowaniem wraz z h-lvl...a ty przeciez mielismy taki przypadek).
a co do mojego wieku. to nie ja zwracalem sie o innych per dziecko, czy per chlopcze. no a w ogole gratuluje odwagi. to bylo imponujaco odwazne.
odnosnie pvp. teraz tez da sie na nizszym lvl ubic wyzszy. ze tobie to nie wychodzi to nie miej pretensji do cipow.
zapomnijcie o tonie, zwroccie uwage na tresc, i piszcie konkrety. szczegolnie, ze nie wiele piszecie, powinno byc wam o nie latwiej.
|