Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2006, 11:59   #45
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Król

Tez sobie kiedys PKowalem z Pro na Infernie. Mialem 11 pall, a kolega 13 sorc i pare BP run kazdy i łaził za nami 87 EK z okolicy (RL), wiec nikt nas nie ruszał. Daawno to bylo i z 87 lvl bylo sie w Top20 Inferny. Jaka przyjemnosc? Przyjemnosc z zabijania. Co do Twojej wypowiedzi to wedlug mnie jest to prawda. W Tibii jest sie tym kim chcialoby sie byc w RL. Czyli:
"gość z RL" - "strach i kontrola innych" = "gracz w Tibii"
Wynik? 10 letni dzieciak gra 12 godzin dziennie, nie jest zbyt zdolny, wiec pada co pare dni od byle potwora i nie potrafi znalezc optymalnego miejsca do expienia, ale lvl idzie do góry. Po pół roku ma 100 lvl i bije każdego kogo chce na servie. W RL też by chciał, ale każdy 12 latek może mu dołożyć, więc on siedzi cicho i się dobrze uczy, bo inaczej rodzice zabiorą mu kompa i nie bedzie mogl grac w Tibie. Jak ktoś lubi zabijać w Tibii to w RL też by chętnie pognębił/zabił pare osób które go wnerwiają. Ja np. chetnie bym pognębił wszystkich debili ktorzy sie namnożyli w ciagu ostatnich 2 lat w Tibii. Dostać ich adresy przychodzić do nich i im kompy i cały sprzet sieciowy na kawałki siekierą rąbać. Wiekszosc by juz nie grala jesli bylbym bezkarny, ale istnieje prawo (Polskie), wiec nie moge tego bezkarnie robic. Po porabaniu paru osoba kompow szybko bym z wiezienia nie wyszedl. Dlatego siedze w domu, gram w BF2 i SoF2, a czasem wejde do Tibii, zbiore jakas druzynke (4-5 osob x 10-15 lvl z SD) i ubije takiego goscia ktory ma "kolegow" i mysli, ze jest niesmiertelny wymiatacz na 30 MS bijac 2 lvl dziennie.

JA TEŻ MAM ODWAGE POKAZAĆ SWÓJ WIEK, ale nie wiem co on ma do rzeczy... :>

Ostatnio edytowany przez Gesior - 05-12-2006 o 12:00.
Gesior jest offline   Odpowiedz z Cytatem