Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2006, 14:33   #9
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
Adii Getes ma numer GG 7010707
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sados16 Pokaż post
lol!! jak ci sie nie podoba to nie ogladaj a pozatym filmik nie jest skonczony jakbys nie umial czytac debilu i dlatego jest zostawiona piosenka czekamy tylko na kolejne fragi i sie je wklei!! aa i jeszcze jedno dla tych ktorzy beda to czytac adii jest taki wkur... bo nie umiescilismy jego fraga ale co to kurwa za frag jak on pkuje przed ssem zeby jak cos moc sie wylogowac a jak pada to sciemnia ze kicka mial a pewnie dostal combo SD i wstydzi sie przyznac, adii noobku wes sie lepiej juz nie wypowiadaj tutaj bo nie jestes mile widziany
Nie napisałeś nigdzie że filmik jest nie dokończony. Piosenke mogłeś pózniej przedłużyć newbie a nie katować nas tym badziewiem. To po co tu umieściłeś jak mamy nie oglądać przecież i tak wiadome że nikomu się to nie spodoba. Wcale nie jestem zednerwowany że mnie tam nie ma, nie walcze w wojnie, myślisz że to zaszczyt być na tak bzdetnym filmie? Co do mojego deda, no napewno padłem od SD, szkoda tylko ze zabił mnie knight, teraz newbie, zobacz oczami wyobraźni jak jeden knight zabija mnie pod depo z SD combo.
Adii Getes jest offline   Odpowiedz z Cytatem