Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2006, 16:22   #10
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Evul

Zainstalowalem sobie ten badziewny pasek w IE i juz podobno moge sciagac
0oooo.. ściąga się! Jeśli nie bedzie totalnym dnem to rehostne.
@rehost?
Nie jest wart ściągania/rehostowania. Trudno mi wytrzymać tą muzyke "UMCY UMCY"(techno). Prawie wszystkie akcje (w wyzszej jakości) można zobaczyc w 2 filmach .rec .
@Sados16
"lol!! jak ci sie nie podoba to nie ogladaj a pozatym filmik nie jest skonczony jakbys nie umial czytac debilu i dlatego jest zostawiona piosenka czekamy tylko na kolejne fragi i sie je wklei!!"
Nigdzie nie pisało, że nie jest skończony. Ucięcie 3 min muzyki z filmu w WMM komuś kto wie jak to zrobić zajmuje jakieś 5-10 sekund, a oglądającym 13MB..(jak dla mnie to jest 3 min ściągania na Neo-1mb)
Potem wystarczy zachować projekt filmu i jak będziesz miał nowe akcje to znowu dodajesz reszte ucietego utworu. Potem dodajesz filmik i na koniec ucinasz muzyke do odpowiedniej długości.

Szkoda, że nie pokazałeś akcji drugiej gildi , bo z tego co pamiętam to oni tez was jechali jak chcieli w tamtym trapie w venore. Ogladalem .rec najpierw wy im paru trapneliscie, a oni sie zebrali przed budynkiem zanim z niego wyszliscie i wszyscy od was padli chyba (nie widzialem zeby ktos wyszedl). Na tym filmiku widać tylko akcje jednej gildi. Wojna juz skonczona, ze prezentujecie swoja wygrana?
Ty bierzesz udział w tej wojnie Sados16, ze krecisz "Nasz pierwszy film"? Jaki masz nick? Ja bym tego nie nazwał wojną tylko wyżywaniem się jednej grupy graczy na drugiej grupie. Co to za wojna gdzie jedna gildia bierze na kombo 202 RP/151EK i nikt go nie UHa. Partyzankta? On sobie idzie przez ulice, a tu podbiega 30 osób i leją.

@"bo nie umiescilismy jego fraga ale co to kurwa za frag jak on pkuje przed ssem zeby jak cos moc sie wylogowac"
Nie wiem czemu Adii Getes miałby sie przejmowac nie umieszczeniem jakiejs jego akcji w badziewnym ***** Jest dosc znany na forum.tibia.pl z wypowiedzi na wyzszym poziomie, niz wiekszosc uzytkownikow, wypowiedzi dluzszych i majacych jakis sens.
Nie wiem o jakiego fraga chodzi, ale jeśli on zabił kogoś przed SSem to to jest frag zdecydowanie lepszy niz pokazanie jak 198 (?) EK pada od Morgarota.
Przynajmniej tamta gildia nie bała sie pojsc i sprobowac zabic Morgarota (i prawie sie udalo!), a Ty na filmie krecisz to jako frag 'my nie robic musiec stracilem fragi'. Ja wiem skąd taki poziom angielskiego na tym forum. Z polskich szkół. Moja mama jest nauczycielką w gimnazjum. Klasa 1a (12-13 lat), uczniowie po 3 latach nauki angielskiego w podstawowce (uczniowie z ocena 3-5 po 6 klasie), "what's your name?" "blue" - to sa prawdziwe odpowiedzi ucznia ktory mial "4" w podstawowce po 3 latach nauki! Wszyscy siedza na lekcjach i gadaja, a potem tutaj sie madrza jacy ta sa wspaniali z angielskiego.. "przeciez sie 6 lat ucze!! gimnazjum skonczylem z 5!"

Nie ściągajcie, badziewie!
Film przedstawia sklejenie akcji z 2 plików .rec + kiepski montaż z nędznymi efektami z Windows Movie Maker.. w godzine zrobisz lepszy jesli masz JAKIKOLWIEK POMYSŁY NA FILM!