Cytuj:
Nie obejrzales filmu to sie nie wypowiadaj. I policz sobie srednia imargana, wyjdzie wlasnie ~50 hp. Ty walisz mocniej od niego? Haha, pwnt! W takim razie czekam na dowod ze walisz mocniej od kolesia na 200 lvlu
|
Filmu nie ogladalem, z pvp doswiadczenia tez nie mam duzego (non-pvp) ale moge opowiedziec o 1 sytuacji z test servera:
Mialem pz locka, no i white skulla i wtedy zaczal mnie bic 76 elite. Ja (mialem wtedy ~49lvla) oczywiscie strong haste i uciekam. W tym czasie knight mnie nawet nie uderzyl (explo nie mial, a z hmm cos nie trafial). Bawilismy sie tak pare minut, poczym skonczyly mi sie manasy (test, wiadomo jak to jest

) no to stwierdzilem ze niema to sensu i sie zatrzymalem i grzecznie czekalem az mnie ubije

i wtedy hity ZADKO KIEDY schodzily ponizej 50, na ogol oscylowaly w okolicy 70. Mialem wtedy crown shielda i ~20 skila.
Wniosek? W sorca/druta knight ma srednia hitow wieksza niz 50hp, a palek bez shielda ma jeszcze mniej obrony. Do tego moge dodac ze moim zdaniem knight na 100lvl przygotowany do walki i majacy jakiekolwiek pojecie o walce jest nie do zabicia, po prostu zadna profesja nie jest w stanie udezyc za tyle hp w tak krotkim czasie zeby knight sie nie uhna.