Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2006, 21:07   #3235
Boltina89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Poznan

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
dobra rada skoncza juz z tibia bo jestes zbyt agresywny chlopcze :>

lol boltina coraz bardziej mnie zadziwiasz doskonale wiesz ze nie lubie pa i pk ale nadal mowisz jak bym to robil radze ci pomyslec zanim moje pierwsze pa wylonduje na tobie i czy bedziesz z konda czy neutral mam to w d..... a co do mojego wyksztalcenia hummm moja sprawa ;>
A propos wykszatlecia nie mam do Ciebie zadnych pretensji. A propos wieku jakiegokolwiek gracza rowniez nie mam pretensji. Sam napisales, ze uwielbiasz pa i pk oraz zlodziejstwo, wiec czytajac to uznalem, iz mowisz(czyt.piszesz) prawde

Jesli tak nie jest to chyle czola

@Tharrin-ja nie podwazam czyjegos wieku i czyjes decyzji o graniu w ta gre. Mowie o tym, ze ta gra zdawac sie moze zbyt dziecinna dla np 25 latka. Osobiscie uwazam, ze jesli bym nie trenowal tenisa i nie zajmowalo by mi to wiekszej czesci czasu w ciagu dnia to rowniez duzo wiecej czasu poswiecalbym Tibii i graniu w niej.

@Maffer-po pierwsze dziwi mnie Twoj nick na tym forum. Po drugie nie wiem skad Twoje"kozacznie"do Kuczera. Po trzecie nie wiesz do konca czy spotkanie w rl skonczylo by sie dla Ciebie dobrze.
Kolejna sprawa jaka chcialbym Ci przekazac jest taka, ze nie ponawiaj swojej ofertu Egeenetoo o zakupienia pacca za 100k. To tak jakbym chcial kupic zlota branzoletke w Turcji za 3 Euro.

@Poznanski-a Ty co sie taki ciety zrobiles na bledy ortograficzne? Kur*& nie dosc, ze szkola prawie wszystkich tu przesladuje to na dodatek na forum sie zaczynaja kolka jezyka polskiego. Jesli by Cie to interesowalo ja chodze do ZSMS'a

BTW kto ostatni z LOEM dal loga na d lairze?

Pozdro