Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier
Robisz sie coraz bardziej zalosny zuczku... Co bedziesz chcial atakowac terazniejszego ownera Boltiny za to ze pisze na forum co mysli?
To sie nazywa dopiero niedowartosciowanie...
W jednym sie z toba nawet zgodze-twoje wyksztalcenie=twoja sprawa.. ale nie zmuszaj nas do wgladu w twoje niedouczenie...
*Maffer~ ogolnie wycieczki w kierunku rl sa conajmniej nie na miejscu, choc przyznac musze ze chetnie bym pare osob spotkal w ciemnej uliczce na peryferiach miasta sam na sam...moglo by byc ciekawie..
Badz co badz szkoda by sobie brudzic rece za glupia gre...
*Rycerz~ nie razily mnie nigdy braki poslkich znakow, nie zwracam wiekszej uwagi nawet na przystankowe...
Ale niektore "slowotworcze" pomysly tych jakze wyedukowanych jednostek
sa poprostu nie do ominiecia 
|
Boshe Kurier co ty wygadujesz. Chcialbys spotkac kogos w ciemnej uliczce za miastem, mi to wyglada na jakies braki. Czy ty sie nie biles nigdy, ze podnieca Cie walka, ktora zawsze chciales stoczyc...?? A moze jestes niedoszlym fighterm z K1 albo marzysz o wlakach w klatce?? A kto to wie:/
@Nastir Koksiku pokocham Cie jak bedziesz miec 50 na kablu na razie moge cię tylko lubić

buahaha
@ Boltina a ty z Poznania co to za niespodzianka

Stosunkowo niedaleko jest twoja szkoła od mojej...Jedyny plus w twojej budzie to te gibkie laski
@Arkus retired:/ A masz juz NWN?? Moze sie Arkus kiedys spotkamy przy browarku i pogadamy o starych czasach

hyhy
@Poznanski
A ty widze polonista z zamiłowania. Nigdy nie byłem dobry z ortografii wada wrodzona nabyta samoistna, ale nei udokumentowana. Jednak badz co badz trzeba sie troche przykladac do tego jak sie pisze, dla dobra innych