Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2006, 22:03   #3239
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
Robisz sie coraz bardziej zalosny zuczku... Co bedziesz chcial atakowac terazniejszego ownera Boltiny za to ze pisze na forum co mysli?
To sie nazywa dopiero niedowartosciowanie...
W jednym sie z toba nawet zgodze-twoje wyksztalcenie=twoja sprawa.. ale nie zmuszaj nas do wgladu w twoje niedouczenie...

*Maffer~ ogolnie wycieczki w kierunku rl sa conajmniej nie na miejscu, choc przyznac musze ze chetnie bym pare osob spotkal w ciemnej uliczce na peryferiach miasta sam na sam...moglo by byc ciekawie..
Badz co badz szkoda by sobie brudzic rece za glupia gre...

*Rycerz~ nie razily mnie nigdy braki poslkich znakow, nie zwracam wiekszej uwagi nawet na przystankowe...
Ale niektore "slowotworcze" pomysly tych jakze wyedukowanych jednostek
sa poprostu nie do ominiecia

Boshe Kurier co ty wygadujesz. Chcialbys spotkac kogos w ciemnej uliczce za miastem, mi to wyglada na jakies braki. Czy ty sie nie biles nigdy, ze podnieca Cie walka, ktora zawsze chciales stoczyc...?? A moze jestes niedoszlym fighterm z K1 albo marzysz o wlakach w klatce?? A kto to wie:/

@Nastir Koksiku pokocham Cie jak bedziesz miec 50 na kablu na razie moge cię tylko lubić buahaha

@ Boltina a ty z Poznania co to za niespodzianka Stosunkowo niedaleko jest twoja szkoła od mojej...Jedyny plus w twojej budzie to te gibkie laski

@Arkus retired:/ A masz juz NWN?? Moze sie Arkus kiedys spotkamy przy browarku i pogadamy o starych czasach hyhy

@Poznanski
A ty widze polonista z zamiłowania. Nigdy nie byłem dobry z ortografii wada wrodzona nabyta samoistna, ale nei udokumentowana. Jednak badz co badz trzeba sie troche przykladac do tego jak sie pisze, dla dobra innych
Ceapoznan jest offline