Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2006, 22:06   #242
Trzamikraka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Olsztyn

Profesja: Royal Paladin
Trzamikraka ma numer GG 7930392
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hythe Pokaż post
W ciagu mojej kariery na nepterze czyt. ok. 1.5 miecha czynnej gry, mialem ok 30-50 huntow, placic mialem masakryczne ceny np. 500k, kazdy hunt sie konczym sie w ten sam sposob (na br logowal sie next owner i nic nie wiedzial). Najbardziej smieszyly mnie aukcje, gdy wpadalo z 5-8 br na moj tomb i chcieli mnie ujebac, nie potafiac bloknac mnie w korytarzu o szerokosci 2 kratek :|, alb np. 80lv pall, ktoremu szkoda walic we mnie sdkami. Ogolnie neptera to jedna wielka komedia, nigdy nie bylo ludzi, ktorzy mogliby naprawic ten serw, moze gdyby nas (edoc'silow i mnie ;p) byloby troche wiecej i gralisbysmy to cos by sie z tym zrobilo, a teraz dla polakow na nepterze sa 2 wyjscia.
1. lizac dupe br, tak jak to robi obecny best polack - podkreslam polack NIE polak.
2. Opuscic server i nie meczyc sie wiecej z idiotami.
bozhe chłopie powiem ci na poczatek ,że jesteś tępym mało rozumnym śmieciem o servie takim jak neptera nic niewiesz, więc nie wywyższaj się przed innymi swoją jakze żałosna wiedzą.

1.
Nie uważaj się za wielkiego wyzwoliciela neptery bo nim nie jesteś, jesteś tylko śmieciem pamietaj

2.
Mówisz że masz teraz największy hunt taaaaaaak>? hahahahahahahaha zaraz spadne z krzesła

3.
niegrasz już tu od długiego czasu nie dotyczy ciebie teraz świat neptera bo to zupełnie teraz co innego więc lepiej nic niemów jak masz mówić pierdoły

4.
Pozatym ten polak który ma teraz najwyższy lvl wcale nie liże dupy dla br poco mówisz takie głupoty, chyba mu zazdrościsz że sam nie potrafisz dowlec 90 lvl

5.
ogólnie to jak masz dalej pierd**** takie farmazony to lepiej tu niepisz nierób siepy bo ogólnie to ŻAL DUPE SCISKA

6.
neptera to komedia hmm.... tu moge się z tobą zgodzić w 50% przyjaciele biją przyjaciół, zdrajcy leją zdrajców i dojdzie do tego że na servie w szczycie będzie 200 osób

cóż nie dziwie się że "br" cie leją jak ty chcesz być wielkim władcą servera bo inaczej wszystko kończy się jednym - końcem postaci

sorry za przekleństwa ale nie moge siedzieć jak taki idiota pisze takie głupoty.
Trzamikraka jest offline   Odpowiedz z Cytatem