Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2006, 00:06   #3244
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Chcialem zeby nie wypowiadal innym bledow... SLusznie zauwazyles, ale co jak co jestesmy mlodzi. Po prostu niech nie wypomina innym bledow, w jego postach tez mozna duzo znalezc ^^ to jest internet wiec ... nie wymagajcie od ludzi poprawnej polszyczyzny ^^

Ta... tharrin duelowal toxa hahaha. Gdyby duel sie odbyl tharrin by najpierw narzekal ze go trapneli i robili tak zeby toxo go fragowal, a w dodatku w jego deadliscie zobaczlbys nowy dead ^^
nigdy nikomu tu nie ywpomnialem ortografii, zskoda czasu, iowszem popelnilem blad, dziek iza poprawke, next time bardziej zwroce uwage na to slowo, a ty drogi kolego zacznij czytac ze zrozumieniem - kto powiedzial ze moje wyksztalcenie jest pelne? ciagle sie ucze i mam nadzieje ze tak zostanie przez jakies 3 lata jeszcze

co do duela: przeczytales sam siebie? tak, to dobrze, a teraz co napisales:
"tharrin by narzekal ze go trapneli" - czytaj to nie bylby duel, w 1 osobe nie da sie nigdzie nikogo trapnac, z gory zkaladasz ze toxo nie zagralby fair i przyprowadzil by przyjaciol na takich czy innych charach - slusznie mniemasz
a co do dead w deathliscie, nie bylbym tego taki pewien, jakbys byl taki "pro" jak sadzisz to bys wiedzial ze nie ma szans zeby mnie zabil chyba ze by mi braklo run itp. a juz moja w tym glowa zeby nie barklo.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azenus Pokaż post
Buahha naprawde..... dziwne spekulacje, lol... wtf

to samo up, mam nadzieje ze ciagle znajde checi na to zeby pograc jak go odbanuja na tyle zeby ta wlka sie odbyla, i ze uda mi sie upewnic ze to bedzie duel, a dopiero potem komentujecie ewentualna walke na razie nie gram i nie zamierzam ale mam postanowienie pologowac sie troche jak go odbanuaj zeby mial swoja szanse...