Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
Chcialem zeby nie wypowiadal innym bledow... SLusznie zauwazyles, ale co jak co jestesmy mlodzi. Po prostu niech nie wypomina innym bledow, w jego postach tez mozna duzo znalezc ^^ to jest internet wiec ... nie wymagajcie od ludzi poprawnej polszyczyzny ^^
Ta... tharrin duelowal toxa hahaha. Gdyby duel sie odbyl tharrin by najpierw narzekal ze go trapneli i robili tak zeby toxo go fragowal, a w dodatku w jego deadliscie zobaczlbys nowy dead ^^
|
nigdy nikomu tu nie ywpomnialem ortografii, zskoda czasu, iowszem popelnilem blad, dziek iza poprawke, next time bardziej zwroce uwage na to slowo, a ty drogi kolego zacznij czytac ze zrozumieniem - kto powiedzial ze moje wyksztalcenie jest pelne? ciagle sie ucze i mam nadzieje ze tak zostanie przez jakies 3 lata jeszcze
co do duela: przeczytales sam siebie? tak, to dobrze, a teraz co napisales:
"tharrin by narzekal ze go trapneli" - czytaj to nie bylby duel, w 1 osobe nie da sie nigdzie nikogo trapnac, z gory zkaladasz ze toxo nie zagralby fair i przyprowadzil by przyjaciol na takich czy innych charach - slusznie mniemasz
a co do dead w deathliscie, nie bylbym tego taki pewien, jakbys byl taki "pro" jak sadzisz to bys wiedzial ze nie ma szans zeby mnie zabil chyba ze by mi braklo run itp. a juz moja w tym glowa zeby nie barklo.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azenus
Buahha naprawde..... dziwne spekulacje, lol... wtf
|
to samo up, mam nadzieje ze ciagle znajde checi na to zeby pograc jak go odbanuja na tyle zeby ta wlka sie odbyla, i ze uda mi sie upewnic ze to bedzie duel, a dopiero potem komentujecie ewentualna walke

na razie nie gram i nie zamierzam ale mam postanowienie pologowac sie troche jak go odbanuaj zeby mial swoja szanse...