Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2006, 00:31   #376
sat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 09 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
Domyślny

Cytuj:
Popelniasz podstawowy blad popelniany przez wszystkich ktozy sa za skillowaniem do xx/yy... skille przy expie tez wpadaja, do skilli 80 jest to mniej wiecej 1 skill na 2-3 lvl, pozniej troche mniej ale nadal wpada. Tak wiec jesli wytrenujesz do 75/75 na 50-60 lvl to dalej nie bedziesz musial trenowac a na 100 lvl wciaz bedziesz mial skille w okolicach 85.
to ja wole miec na levie 60 skile 85/85 a na 100 levie 90+. poza tym to moja prywatna sprawa co wole. ja osobiscie wole miec lepsze skile po pierwsze dla wlasnego zadowolenia, po drugie jak mnie kolega prosi zebym mu pobloczyl gsy to mu ide blokowac i za bardzo nie przejmuje sie tym, ze mi pojdzie duzo uhow. nie przejmuje sie ze jak jestem w tombie i spotykam 2-3 stosunkowo silne crity to sikam z wrazenia w gacie.

gremlin. co do tych 8 cryptow i 8 mumii, to chcialbym cie powiadomic, ze one nie sa wszystkie w jednym miejscu ( bardzo bym sie cieszyl jak by tak bylo ). najwieksze zgrupowaie to sa 3 crypty na raz oraz jak ktos nie jest ostrozny to sa tez 2 mumie i 2 crypty razem. reszta to pojedyncze przypadki ktorymi mozna swobodnie manewrowac.
sat jest offline   Odpowiedz z Cytatem