Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bulboglowy
@Vil: Masz coś ok. 70/70, tak ? Czy wg Ciebie fajnie się się expi gdzieś indziej niż Elfy np. Scaraby/Thorny/M_Guardy ?
|
powiem ci na własnym przykładzie... 52 ek skile 73/71 eq: w helmet, g arm, vamp shield, k legi, p ammy, skull staff, bohy:
elfy: zarobek dość dobry szczególnie jak polecą ci blossomy, za to z expem wyszedłem max na ~17k/h i nie ma bata żebym więcej wyciągnął chyba że źle czyszcze ef
scaraby: z wh wychodzi 20-21k/h z tym że jak masz pecha nie zwróci ci się za manasy(z uhami tam nei expiłem)
północna tiquanda: 22k+/h zero wkładów własnych, loota też nie ma sporo chyba że chce ci się wszystkie swamp trolle otwierać
dworce: 18k+/h loot dość dobry, jak wiesz jak czyścić pomieszczenia to mfy nei schodzą(nie chodze po całej jaskini więc może być wiecej expa)
żółwie: na -1 expiłem na troche mniejszych skillach i było dobrze, z kasą wychodziłem tak że z zarobku miałem kilkaset gp (max do 1k) po odkupieniu mfow
m guardy: na mint wallin byłem tylko raz z kumplem na mniejszym lvl i mniejszych skillach (oboje mieliśmy coś koło ~47lvl i skille po ~72/70) expa za dużo nie było (więc nei wiem ile tam można wyciągnąć w pojedynkę), ale za to fajny lootbag wyciągneliśmy, ale czasami guardy dość mocno siekały i jak nie znasz zbyt dobrze mintwallin to troche uhów na początku może ci polecieć
tomby(shadow konkretnie): expa coś koło 20k/h z lootbaga i pieniędzy wychodzi się fajnie na + i wszystko się zwraca