Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2006, 12:34   #71
Snuja
Użytkownik Forum

Snuja's Avatar

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Wrocek

Stan: Na Emeryturze
Imię: Reneek
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 28
Skille: 16/21
Poziom mag.: 30
Snuja ma numer GG 4278070 Send a message via Skype™ to Snuja
Domyślny

@UP - Tibia to nie jest "inne RPGi" tylko Tibia i tyle. nie to że dyskutuje ale 1. Tibia jest inna bo ma być i tyle, a nie kolejny klon world of warcrafta czy lineage (nawet ich z dużej litery nie piszę) a 2. archer jakoś głupio brzmi.

BANK RULEZ!!! wreszcie nie będę musiał zapierniczać na dara po kasę ani zbierać z goblinów 60gp na magiczny dywan! a bank na rooku to jeszcze lepiej. moge już wywalić wszystkie depochary

przyjazny rook... no, to troszeczkę utopia bo i tak trzeba się te sześć godzin naganiać za ratami bugami itp ale to z heal'em wszędzie i podczas rozmowy to super. żaden kutek już mi nie zablokuje cipfrieda ^ ^

rajd ze świętami... ee... ferumbras w czapce mikołaja z UE prezentowym i summonujący elfy? a bossów oby się nie dało zlurować do venore, niech tam postawią jakiś most na poh bo mnie znowu gs trzaśnie lub gorzej...

bag po śmierci super. i nie narzekać mi tu że mogli dać bp of holding. a z tym mniej groźnym slimem to fajnie, żaden noob już nie zdechnie...

i nowe ab roxx ^ ^

ciekaw też jestem gdzie będzie nightmare fortress... pod pohem? chociaż fajnie by było gdyby wisiała w powietrzu nad morzem i dochodziło by się ze szczytu kazordoonu jakąś magiczną ścieżką... ech marzenia.

generalnie bomba
14:18 You advanced from Tibia to World of Warcraft.

Ostatnio edytowany przez Snuja - 06-12-2006 o 12:38.
Snuja jest offline