Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bulboglowy
@Vil: Masz coś ok. 70/70, tak ? Czy wg Ciebie fajnie się się expi gdzieś indziej niż Elfy np. Scaraby/Thorny/M_Guardy ?
|
mialem 75//79
na elfach wyciagalem: 35+k/h bez zbierania loota ( rekordowe ~38600 expa w 56 minut ), ze zbieraniem w granicach 30k, ewentualnie nieco mniej ale:
-bylo to na dlugo przez updatem po ktorym mozna z elfow zbierac ozdobki, do tego nie wiem ( i szczerze mowiac mnie to nie obchodzi ) z ktocyh elfow one leca, wiec prawdopodobienstwo ze da sie na elfach zarobic utrzymujac moj route jest niewielkie
-nadrabialem stracona kase na minosach, przez co rzeczywista szybkosc expienia byla o jakies 10% mniejsza.
odnosnie scarabow nie wypowiadam sie, poniewaz mialem okazje na nich expic przez jakies 1,5h podczas calego 3 miesiecznego pacca, do tego na skillach w granicach 69/71. Zachwycony nie bylem, BYC MOZE da sie tam solidnie expic, ale mnie stworki z 3x tyle hp co expa generalnie nie pociagaja.
Dworcow jeszcze wtedy nie bylo, o zolwiach i innych mendach nie wspominajac.
Mintwallin byl dla mnie przyzwoitym expem, nie siedzialem tam jednak dluzej niz 2 godziny z prostego powodu - nie mialem jak wyslac loota. Mysle jednak ze 25-30k/h jest tam do wyciagniecia przy duzej liczbie osob na serwerze