witam wszytkich

ja na 58 lvl mam skille 77/74 i wszyscy mi mowia ze to juz wystarczy ale ja sie upieralem ze wbije 80 sworda i exp. ale znowu poczytalem tu wasze wypowiedzi i sie zaczolem zastanawiac czy nie zaczac expic.eq juz mam zajebiste(jak dla mnie) tj. royal helmet,dragon arma,demon shield,crown legs,bohy i steel boots i oczywiscie bs i gs.
skiluje na cycach bo mozecie nie wierzyc ale slimy padaja jak muchy jak je bije "nożykiem" a 2 cyce mi starcza na nawet ponad 30 minut przy czym trace jakies 100 hp co bez problemu sie lecze exura i przy okazji leci magic lvl.
zawsze jak przychodza nooby to sie smieja i nie moga uwierzyc ze ktos expi na cycach skoro cyce ich zabijaja na llvl i musza uciekac od jednego a co dopiero stac sobie z dwona hehe.
myslalem o wbiciu tych 80 sworda i kupic ponownie pacia i na calego zaczac expic w moich ulubionych miejscach ze leci exp i lot niezly ale uhow tez pojdzie(ale przynajmniej szybko sie wbija exp)
takze nie wiem czy was nie posluchac i nie zaczac teraz expic z pacem a jak mi sie skonczy pacc to wtedy moze cos poskiluje(oczywiscie jesli mnie nie beda zadowalac skille bo moze przez te 90 dni to mi wzrosnie na tyle ze bedzie satysfakcjonujace dla mnie)
jedno powiem,niektóre osoby co się tu wypowiadały to mają głowę na karku

pozdrawiam wszystkich i życzę zajebistego lota