Cytuj:
Oryginalnie napisane przez grilia
OMFG czy wy nie potraficie do jasnej cholery zrozumiec ze obecnie SĄ lepsze profesje od knighta? (a nie powinny byc)
Ja nie przecze ze knightem mozna grac i osiagac sukcesy tylko potrzeba poswiecic wtedy 5 razy tyle czasu na tibie co przy grze sorcererem albo druidem i efekt jest taki sam. To jest po prostu niesprawiedliwe. To jest niesprawiedliwe ze sorc prawie za darmo wali hity po 200-250 co sekunde a knight musi skillowac 1000 godzin zeby miec sredni hit za 100 i do tego jeszcze co 2 sekundy. Sorc leczy sie za 160 many, druid 70 a knight az za 175 gp czyli prawie zadne dobre potwory mu sie nie oplacaja. Sorc moze zabic kazdego potwora i wykonac kazdy quest solo, a knight? Sorc moze zabic gracza nawet o 50 lvli wyzszego, a knight? Sorc wyciaga po 100k/h na dragach z samego tylko exori vis, a knight? Sorcem moge wyjsc na main i od razu expic, a knightem? No niestety taka jest prawda, mozliwosci knighta są obecnie bardzo ograniczone w stosunku do innych profesji. Prawde powiedziawszy to nie znam dziedziny gry w ktorej knight bylby lepszy od sorca. Nie rozumiem dlaczego knight musi byc nalogowym graczem i siedziec przed kompem po 8 godzin na dobe zeby osiagnac tylko taki sam poziom jak sorc grajacy po 2-3 godziny na dobe. Dlaczego knight grając tyle samo czasu co sorc osiaga duzo mniejszy poziom od niego? Wy to nazywacie balansem profesji? Jesli uwazacie ze knight jest dobra profesja to ja wam powiem ze pal jest lepsza a sorc i drut najlepsza.
Knight nie dostal nic od 3 lat a sorc i drut dostali przez ten czas mase ulepszen takich jak szybsza i tansza mana, rozdzki itd Knight niby tez ma ta tanszą mane tylko do czego mu ona skoro bije glownie z broni a leczy sie uhami?
|
Troche Cie nie rozumiem. Sam mam knighta i jakos mi mocno nie przeszkadza sorc. Prawda ze w sumie jest lepszy ale nie ma co az tak narzekac. Jezeli traktujesz tibie jako gre a nie 2 swiat w ktorym zyjesz to powinienes byc zadowolony z kazdej profesji. Założe sie ze grasz knightem i chcesz byc najlepszy na swoim swiecie