Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2006, 17:00   #119
grilia
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maniakalny Zabojca
zastanawiające jest tylko czemu pierwsi 200+ lvle to knighty
dlaczego najwięcej ppl 200+ to knighty?

nie taki knight najgorszy
Bo nie masz kur*a rozumu i nie potrafisz przyjac do wiadomosci ze knighci dluzej siedzieli przed kompem i wczesniej zalozyli swoje postacie, wtedy kiedy jeszcze mana byla duzo drozsza, wolniejsza, nie bylo rozdzek i tylu czarow spontanicznych i profesje byly wyrownane i knight nie byl gorszy od sorca!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Modus
Troche Cie nie rozumiem. Sam mam knighta i jakos mi mocno nie przeszkadza sorc. Prawda ze w sumie jest lepszy ale nie ma co az tak narzekac. Jezeli traktujesz tibie jako gre a nie 2 swiat w ktorym zyjesz to powinienes byc zadowolony z kazdej profesji. Założe sie ze grasz knightem i chcesz byc najlepszy na swoim swiecie
Gram wszystkimi profesjami i widze ze knight jest obecnie najgorszy. Denerwuje mnie to bo rpg to z zalozenia gra w ktorej profesje powinny byc zbalansowane. Ja nie twierdze ze knight jest calkiem "zly" i "beee" ale po prostu jest znacznie gorszy od sorca w wiekszosci elementow gry. Mozna nim grac ale jest to duzo bardziej czasochlonne i meczace niż sorcem. Jesli sorc zrobi 100 lvl w 3 miechy to knight zrobi go najwczesniej w 6 miechow bo duzo wolniej expi. Czyli knightem musialbym siedziec przed kompem duzo dluzej zeby osiagnac tyle samo co sorcem. To jest niesprawiedliwe i po*ebane.

Ostatnio edytowany przez grilia - 06-12-2006 o 17:05.