Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2006, 23:39   #103
grilia
Guest

Domyślny

Cytuj:
@Gril chlopcze i co kurwa temu sorckowi daja te stale duze obrazenia?
Co jest zajebisty w expie?
A nie jest?
Cytuj:
Moze w pvp z knightem sam na sam jest kurwa zajebisty?
Predzej zabije knighta niz knight jego.
Cytuj:
I jeszcze raz wracam do tego ze jesli knight atakuje palka bez tarczy to kurw amac srednia napewno nie ebdzie wynosic 50 hp bo mi wchodzi powyzej 70
Imargam ma srednia 50, ty masz 70. No nic tylko pogratulowac -.-
Cytuj:
palek bez tarczy za*******a to raczej trudno zeby mi hity wchodizly male jak i zazwyczaj pancer zma chujowy ...n/c
Ma plate i to wystarczy zeby srednia nie przekraczala 50.
Cytuj:
Nigdy nie mowilem ze knight nie bije slabo ale nie jest tez tak ze zawsze ma slabe hity.
Knight wali na przemian bardzo slabo i średnio słabo w pvp.
Cytuj:
Grilla to ostatnie zdanie jest ironia czy tylko mi sie wydaje?
No chyba ze tyczy sie to podanych wyzej przykladow knightow
Nie, nie jest ironia. Obrazenia z explo sa 5 razy wieksze od tych z broni. (przynajmniej!)

@all
Ja dalem dowod, teraz wasza kolej. (oczywiscie mowie do tych ktorzy sie ze mna nie zgadzaja)
Gadac to se mozna, sztuka jest udowodnic to co sie mowi a ja udowodnilem - wrzucilem na forum filmik z dupnymi hitami jednego z najlepszych knightow. Wy walicie mocniej od knighta na 200+ lvlu ze skillami 100+? To jakie wy w takim razie macie skille skoro koles na 100+ wali slabiej od was? Macie 150? Jakos mi sie nie chce wierzyc bo EO ma "tylko" 115 bodajze wiec wiecej na pewno nie macie a poza tym jakbyscie mieli to by was bylo widac w statystykach. "Wale po 70 w pala" - walisz to udowodnij. Tak trudno jest nakręcić minutowy film ze swoimi hitami? No ale wy oczywiscie zaraz sie bedziecie wykręcać ze "nie macie czasu" albo "ze nie ma sensu" itd bo wiecie ze jakbyscie nagrali taki film i wrzucili na forum to srednia z hitow w takiego pala nie przekroczylaby 50. (no chyba ze pal by w ogole nie mial na sobie zadnego eq) I apeluje o skonczenie wreszcie z tym gołosłowiem a rozpoczecie udowadniania swoich racji filmem. Ja udowodnilem, teraz wasza kolej...

Ostatnio edytowany przez grilia - 06-12-2006 o 23:47.
  Odpowiedz z Cytatem