Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2006, 09:21   #27
Anders
Użytkownik Forum

Anders's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Anders ma numer GG 5930030
Domyślny Dziękuję

Chciałbym jeszcze raz serdecznie i gorąco podziękować zespołowi tibia.pl. Dziękuję za tak wspaniale zorganizowane wręczenie nagrody - to na zawsze pozostanie w mej pamięci. Dziękuję za opublikowanie rozmowy z wręczenia (przepraszam za błędy ). Dziękuję za wszystko i szczególnie za to, że dzięki wam mogłem zrobić swojej Ukochanej Dziewczynie cudowny prezent (dla niewtajemniczonych Dea Luminata ze screenu, na tibi.pl Evinio, Ewcia w rl to moja Piękna i Kochana Dziewczyna z którą jestem już ponad 3 lata i jej przekazałem swoją nagrodę - To dla Ciebie Kochanie :*).
Chociaż ogłoszenie wyników trwało dosyć długo (co kosztowało kilka nieprzespanych nocy ), to jednak opłacało się czekać, szczególnie że nagroda niespodzianka przerosła moje najśmielsze oczewikania. Gratuluję również pozostałym zwycięscom a tym którym nie udało się wygrać życzę powodzenia w przyszłości, bo napewno jeszcze przed nami niejeden konkurs. A wszystkim z tego miejsca mogę powiedzieć: Odwiedzajcie stronę tibia.pl jak najczęsciej, bo naprawde warto...

Ostatnio edytowany przez Anders - 07-12-2006 o 09:45.
Anders jest offline