Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hassann0
Omg -.- Dziecko wiem na pewno wiecej od ciebie?
A co mam ci odpowiedzec na pytanie !
Zastanow sie nad pytaniem zanim je zadasz -.^
|
Jezu, nie wierze ze dalej prowadze ta rozmowe...
Powtorze to jeszcze raz osobiscie dla ciebie - Zunri pada, jest po wojnie, co dalej???? Doslownie, czytaj literki, c-o d-a-l-e-j ???? Bedzie peace and love?? Gowno prawda. Wcale nie kibicuje za rexis, nie mam tam znajomych i w ogole, tak malo gram, ze nie poprostu nie dotyczy mnie to. Ale spojrz na ludzie, co z nimi wlacza... Nie rozumiem, w jaki sposob one sa lepsi od Rexis pod wzgledem prowadzenia servera??? Postacie pozmieniali, kurde, po sto owner'ow. Tam niema juz prawie nikogo, kto kiedys wypowiadal sie tak pieknie o sprawiedliwosci, wolnosci i zrownowazonym kierownictwie. Padnie rexis i przyjdzie chaos. I powiem ci, chlopaczku z bolacym lepkiem, piszac 'chaos" nie mowie o pieknej nazwie guildii tylko o zwyklym chaosie. To nie jest Julera, gdzie jedna mocna guildia postawila sie przeciwko innej, i wygrala, powalajac PA. To nie jest stara Coma, mimo tego ze ludzie z Comy dalej sa obecni w tej wojnie. Nie widze tu zadnej porzadnej alternatywy dla Rexis na tym serverze w chwili obecnej. Wiec ucz sie zastanawiac, a nie skarzyc sie na bol glowy, widzac pytanie, wymagajace chwile refleksji.
P.S. Spodziewam sie, ze nie odbierasz tego zbyt osobiscie, bo wole zobaczyc tu logiczne sprostowanie tego, co napisalem, a nie tekst 'dziecko, wyjdz"