Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2006, 15:56   #929
0lik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus Pokaż post
Nie podoba mi się bo to jest głupie , poza tym taki Gandamir noobek na kyrze jest praktycznie nikim a na forum robi z siebie takiego mastaha =/
Tak jestem nikim. Potrafilem sie sprzeciwic a nie ciagle lizac doope ludziom z Mo Murdy, potrafilem poswiecic sie dla przyjaciol i nieplakalem po tym ze zabijaja mnie za blache powody, ktore w rzeczywistosci nie istnieja. Tak, jesli to jest dla ciebie bycie nikim to niemam nic przeciwko zebys mnie nazywal nikim.
A ty jestes taki pro player, a nawet nieujawnisz kim jestes, ale oczywiscie znasz mnie bardzo dobze... Tak sie sklada ze gram tutaj od poczatku, no moze z przerwami, ale niepotrzebuje robic z siebie "mastaha", mam przyjaciol ktorzy wiele razy mi pomogli.
Zapewne osadzasz moje bycie nikim po tym jaki mam level jezeli to jest dla ciebie wyznacznik bycia kims to niewazne to juz twoja sprawa.
Ja przynajmniej nie kupuje postaci tak jak 1/3 Mo Murdy, ani niegram na 4 ownerow tak jak pewien pan z Mo Murdy.

Dobra pozdro

Aha zapomnialem dodac jesli niepodobaja Ci sie te fotki to niemoja sprawa i niemam nic do tego niektorych to smieszy, a niektorych nie.

Ostatnio edytowany przez 0lik - 07-12-2006 o 15:59.
0lik jest offline