Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2006, 17:55   #1202
Kumulus
Zbanowany

Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Kumulus ma numer GG 3105321
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez klimek1990 Pokaż post
DALES DUPSKA OSTRO PO CHUJ ALL GADACIE O OWNERACH TAIFUNA JAK ON TERAZ GRA SAM?.. proste sami nie jestescie w stanie wbuc tyle expa co on wiec gadacie bzdury zal mi takich ludzi

aa jeszcze jedno co do Rodri to nie odzywaj sie na forum bo tesh nic hubcio nie wiesz :/.. kiedys sie wkoncu w*****e i bedzie to przykre
nikt tu nie gada bzdur, wszyscy wiedzą, że JEDNA osoba by nie wbiła przez rok i 5 miesięcy 280 levelu, a ty jedynie potrafisz kupić h-lvl postać i kozaczyć -.-

a Rodrigeza zostaw w spokoju, bo dzięki niemu miałem przez 3 dni zwałe (jak go ubiłem 14 druidem kiedy trenował w nocy na macro i miał 3bp uh i nie włączony auto healing)

co do wojny... mam dalej nadzieje, że Vision poradzi sobie, ale tych ob*****eńców Imargama i Zwidka powinien ktoś w końcu haknąć (mam nadzieje że Harcesh to czyta) bo to oni zawsze najgorsze PA robili

@foto dusków
już to pisałem w innym temacie ale z miłą chęcią to powtórze: w tych dresikach wyglądają jak kmioty... a te ich mordy nieskażone chwilą refleksji... o maleństwie nic nie pisze bleee
Kumulus jest offline