Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2006, 17:58   #21
druidek12
Zbanowany

druidek12's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lukitak Pokaż post
ja od wczoraj zaczolem grac od nowa w tibie mam 10 lvl i skile 40/41 ale to dopiero 2 dzien a ty co 12 lvl w rok jestes niemozliwy latwo zdobyc kase w tibi tak to jest nielegalne ale mozliwe do zrobienia co ?? i nie watpie zebys zawsze robil all na legalu napewno robiles sobie kiedys teleport a to tez nielegalne a ja nie robie se tp wole isc na piechote bo nie dostane chociaz bana
Co, w przedszkolu jesteś czy jeszcze nei chodzisz? bo tam uczą czegoś takiego jak przecinek i kropka. I w przeciwieństwie do Ciebie NIGDY nie zrobiłem TP, ja jakoś zapoznałem się z zasadami Tibii :O A ty kase w Tibii zdobywasz... przez Allegro. To dlatego ci tak łatwo ją zdobyć. Jak ma się 25-40 lvl to 100k sie zrobi... jakby grać po 10h dziennie... Trzeba 33 bp uh... 100 souli 3h 20 min, na 33 bp uh trzeba 1980 souli, to 66 godzin soulowania, na 1 bp uh też 3h 20 min (na faccu ofc), a więc 33 bp uh zajmie nam 110h, więc soulowanie+robienie uhów zajmie 176h, czyli 18 dni. I zauważ, że przeciętnie jak ktoś chodzi do szkoły gra 3h.
I, dla twojej wiadomości, nie wiem ile grałem na moim stałym servie, chyba rok, i mam 43 druida z 51 mlvl, 31 sorcerer z 36 mlvl, 25 knight z 60axe/70sword/73 shielding, 28 paladyn z 64 dist. A eq: DSM, C legs, BoH, Steel Boots, Hat of the Mad, Royal Helmet, Blue Robe, Vamp shield, Demon shield i AoL... I wcale nie zbierałem na to miesiąc
druidek12 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.