Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2006, 18:31   #30
SkateElement
Użytkownik Forum

SkateElement's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CJJ Pokaż post
HO ho! czyli update będzie jutro lub w przyszłym tygodniu..!
Ponieważ mikołaj juz był a w tibi niema wiec juz passowalo by zeby byl.
Jutro nie, bo bodajże w piątek jest TS dla wszystkich, więc update'a nie będzie, on jest po wszystkich TS :>

Fajne dekoracje, na czas świąteczny udekoruję chatę świątecznie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kompek13 Pokaż post
Ja wlasnie nigdy niebylem na test servie i bardzo chcialbym na takim byc.
A ja będę drugi raz i mam nadzieję, że nie będzie tylu debugów jak było ostatnio. Chcę iść solo demona

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez druidek12 Pokaż post
Co, w przedszkolu jesteś czy jeszcze nei chodzisz? bo tam uczą czegoś takiego jak przecinek i kropka. I w przeciwieństwie do Ciebie NIGDY nie zrobiłem TP, ja jakoś zapoznałem się z zasadami Tibii :O A ty kase w Tibii zdobywasz... przez Allegro. To dlatego ci tak łatwo ją zdobyć. Jak ma się 25-40 lvl to 100k sie zrobi... jakby grać po 10h dziennie... Trzeba 33 bp uh... 100 souli 3h 20 min, na 33 bp uh trzeba 1980 souli, to 66 godzin soulowania, na 1 bp uh też 3h 20 min (na faccu ofc), a więc 33 bp uh zajmie nam 110h, więc soulowanie+robienie uhów zajmie 176h, czyli 18 dni. I zauważ, że przeciętnie jak ktoś chodzi do szkoły gra 3h.
I, dla twojej wiadomości, nie wiem ile grałem na moim stałym servie, chyba rok, i mam 43 druida z 51 mlvl, 31 sorcerer z 36 mlvl, 25 knight z 60axe/70sword/73 shielding, 28 paladyn z 64 dist. A eq: DSM, C legs, BoH, Steel Boots, Hat of the Mad, Royal Helmet, Blue Robe, Vamp shield, Demon shield i AoL... I wcale nie zbierałem na to miesiąc
Temat jest o czymś innym, olej nooba/newbie/trolla czy jak go nazwiesz i nie musisz się chwalić jakie to ty eQ nie miałeś, bo zapewne są tu lepsi gracze od Ciebie czy mnie

Ostatnio edytowany przez SkateElement - 07-12-2006 o 18:37.
SkateElement jest offline