Hmm co wam krotko powiedziec jak macie payment 30k to korzystajcie z okazji i tak to 1 dzien grania aby tyle uzbierac macie taki payment jak ja 300k+ xD nie placcie wyplacilem sie z guildi jak jeszcze gralem hmm chyba jako 10-12 gracz poczym mialem free day xD nastepnego dnia na pz Camuh z Rivenem zrobili maly poscig zamna xD nie obylo sie bez kilkunastu ue ale nie poddalem sie co mialem robic ;p wiadomo trzepalem sie aol+blessy+300k=400k poszlo w ...
Poczym zostalo mi jakies 100k kupilem aol+blessy i tak zakonczylem swoja gre
1.Najgrosze co mozna zrobic wyplacic sie 1 zaplaci pojdze reszta za osoba ktora sie wyplaci bo mu psych... siada
2.Ja jeszcze swego czasu Druid top lvl i mg lvl teraz to n/c bylem 1 z celow bo dobrze wiadomo ze Lovize+Konda+Shadel+Ja i reszta to combo sd ponad 2k+
Wojna byla i bedzie na galanie wy mozecie placic poczym Hwl bedzie mialo nad wami przewage psychiczna zaplaciles jestes wobec ich 0 i tak czy pozniej wymysla cos aby cie ujebac przy najblizszej okazji dlaczego galan smierdzi ?
hmmm jako ze Polak vs swed= Rotfl
poniewaz jeszcze jak pamietam <hugs Corlic> wojna byla vs swed i to bylo zgranie a teraz Polak zrobi Pk to zamiast pomoc polak polakowi to zacznie pomagac swedom i upierdoli polak polaka taki........
Konda hunted 4 ever wiadomo ze jak lovize i konda beda free w tydzien nabija h lvl to reszta moze sie pozegnac swedow
Ale Ja wroce jeszcze na Galane i Zbiore Ekipe moze kolo wakacji

Zreszta gram na innym servie wiec mi to rybka czy dedne czy nie ale potrzepac sie z Hwl to frajda dlamnie

Dlaczego sadze ze galana to server off dla polakow poniewaz jesli ktos tu jeszcze gral zemna w wakacjie kiedy Dray'Hu~~ mial rs i bili go hwl a potem przezucili sie na Hetn~~ to kazdy uciekl do depo z dominion camuh rivenn kekz+nuskei i reszta bili go samego wpadlem na 2x ue ale zlurowalem ich na siebie dzieki mnie hetn~~ zyl ale zreszta nie wazne .......poprostu polacy sa tacy ze tak powiem ze boja sie o wlasne dupy i lvl i nic nigdy z tego nie bedzie xD <ja tu jeszcze wroce>