Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2006, 19:06   #195
Pandaray
Użytkownik Forum

Pandaray's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Łdz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Trimera
Poziom: 44
Skille: 19/24
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez luft Pokaż post
grilia olej to nic nie da :/
pewni ludzie zawsze wiedza lepiej

a co do update
widać że nie maja pomysłu a wszystkie te nowości to to samo w innej oprawie
no ale chociaż poszli po rozum do głowy i robią zabawki dla znudzonych hlvli
którzy są ich najlepszymi klientami a do nie dawna po 120 lvlu nie było po co grać
pozatym to tak jak pare poprzednich update'ow obniżanie poziomu trudności ułatwienia uproszczenia i tyle...
do tego stopnia ze osoba mająca teraz 100+ lvl który zrobiła w 3-4 miechy myśli ze jest pro player a jeszcze 3 updaty temu nie udało by mu się pewnie nawet 40 zrobić
kicha i tyle

co do sorca
to dla osób nie znających realiów
szczególnie dobrze widocznych na serwie z 1 sec exhastem
sorc to teraz potęga może expić 2-3x szybciej niż knight zużywając na to 3-5x mniej czasu
knight nie jest mu do niczego potrzebny (no chyba ze hydry żeby szybko i komfortowo bez ruszania się wbić 50 lvl)
wszystko bije sam od 60 lvla siedzi na dragach i na brak kasy nie narzeka po wprowadzeniu djinow i nowego magic sytemu runy tylko na dobijanie przeciwko innym gracza (dodatkow dostał gratisowego bota i teraz to już nawet nie musi wiedzieć to jest pvp liczy się o ilość zadawanych obrażeń na rundę)i na jakieś naprawdę mocne potwory
a to wszystko z takiego powodu ze granie sorcen na faccu na lvlu 20+ jest praktycznie nie mozliwe...

a co do historii bo gdzies tam bylo ze top to knighty
i 1 200 lvl to był swietej pamięci bubel
powinniście wiedzieć a pewnie polowa ludzi tutaj nie wie o tych (nie całkiem zresztą odległych czasach) ze wtedy nie było tego magic systemu sklepów z runami djinow sroce na początku serwera mieli komu sprzedawać lota runy były tanie wiec mogli expic ale po paru miesiącach od startu serwa juz mieli wała
to sobie stawiali farmy runemakerow na bocie żeby jakoś grać
ale przynajmniej nie używali sami takiej ilości botów a dziś?
Prawie wszyscy mają a do tego gratisowo firmowy bocik

jeszcze wspomnę o paccu dla rozpaczających nupkow
w Szwecji pacc to równo wartość 3 piw w uk 2? paczek papierosów
po za tym olbrzymia ilość polaków kupuje pacca za kase w tibi za 80-150k dla 60-80 lvla to parę dni zbierania

eee nie wiem nawet po co sie do was produkuje wy i tak wiecie lepiej
i wszystko sie wam podoba

Racja kiedys to były czasy a jak narazie z tego co zauwazyłem to tibia staje sie coraz bardziej primitywna gra ...jednym słowem coraz gorsza ....
co do update sux szczegolnie z odglosami omg...i z ta trucizna to juz wogoel przesada ... kiedys to byly czasy jak sie nawrzucalo na rope place rzeczy i trapowalo fire fiedami na parcelach to było coś...albo jak latałem z fire swordem na dworfach swoim druidkiem i expiłem a teraz to wszystko popsuli ..coraz gorzej .... tak jak kolega up mówił i to były najlepsze czasy tibi ..
pozdro czas pokaze co do update ..
W sumie sam nie wiem co z tym resetem.Sam nigdy czegos takiego nie mialem przy kicku,ale...Coz,slyszalem o jednym ktory uzywal winxp i mu przez to nawet lodowka i telewizor przestaly dzialac ;p.(no dobra,to zart).Ale zdarzaja sie dziwne rzeczy.A tak wogole to
AMIGA RULEZ!!!
Pandaray jest offline