Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2006, 20:09   #62
Orgazes
Użytkownik Forum

Orgazes's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Toruń

Imię: Orgazes
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: 35+
Skille: 65+/65+
Poziom mag.: 4
Orgazes ma numer GG 8493697
Domyślny

Bardzo dobrymi zmianami były kosmetyczne usprawnienia w ostatnim updacie. Wielu graczy zaczęło duzo robic aby je zdobyc (Outfits ofc), mam nadzieje ze i tym razem cos bedzie. Bardzo mi sie podobaja rozne zagadkowe questy (nie ma to jak przejsc questa za raczke z tibia.org -.- ). Roznego typu lamiglowki by napewno urozmaicily gre a takze zatrzymaly wiekszosc noobkow (chociaz tu wlasnie wkracza tibia.org), dlaetgo podoba mi sie pomysl "ozywienia" spoconego cyklopa, który robil nice itemki . Mianowice co do konta bankowego to mam mieszane uczucia. Na rooku jak najbardziej sie przyda dla rookstayerow, ale na mainie wlasciwie niepotrzebne, kazdy sobie dobrze radzil z parcelkami. Worek po smierci jak najbardziej sie przyda aby nie tracic cennych sekund na szukaniu worka w depo (choc tych zwykle masa) aby jak najszybciej dobiec do ciala. Dziennik questowy - taki maly dodatek, bez ktorego i tak wiekszosc sobie dobrze radzila, ale moze sie przydac zwlaszcza przy tych dlugich questach na wyzszych lvlach. Dla poczatkujacych graczy bardzo dobrym rozwiazaniem jest mozliwosc mowienie "heal" nawet podczas rozmowy NPCa z innym graczem (Nie ma to jak wciskac kitu ze to heal potion). Monsterki z tego co widac tylko dla naprawde mocnych (te ss-y ukazujace "chodzace raczki" w akcji mnie przerazily) i wlasciwie dobrze, choc przydaly by sie jakies z zakresu lvl ~40-60, no ale h-lvle teraz przynajmniej nie beda narzekac a w nastepnym upku cos dla medium moze wskoczy.

I przypominam, dla tych ktorzy narzekaja ze nie maja pacc, ze swieta to wlasnie ten okres na wyblaganie od starszych pacca jako mini prezentu.
(Wiecie ile zbieralem na pacca nie kupujac chipsów, hot dogów, drożdzówek? 11 dni, wiec naprawde polecam porzucic jedzonko bo i pare kilo mozna zrzucic i bedziecie bardzo usatysfakcjowani tym, ze udalo sie wam do czegos dobrnac)
Orgazes jest offline