Oryginalnie napisane przez druidek12 Pokaż post
Lootowanie... to dla lepszych, pomyśl, takie 25-40 lvl to zabardzo nie mogą zabić potworka który daje dobry loot... tak, żeby zarabiać. No, ale to tylko moja opinia o tym.
Podam ci kilka przykladow miejsc gdzie loota mozesz zbierac.
1.Czlowieku wiesz co to jest kopalnia minosow obok kopy guardow?? tam jest duzo minosow posiedzisz tam sam z 3-4 h i masz 20-30 k loota (okolo 10-17k kasy).Wiec nie mow ze nie mozna zdobyc duzo kasy nawet jezeli grasz 3 h.Ale pewnie ty noobie lootow nie umiesz nosic

. stawiam kropki zebys nie plakal

.
Liczmy, ze grasz 3 h i z loota bedzie 10 k to w 10 dni 100 k (owszem mowilem, ze w tydzien=7 dni 100 k ale liczmy, ze grasz 3 h) to 15 dni na 150 k wiec na pacca bedziesz mial ale odjac (sorc/drut 10 k na mf okolo a knight z bp uh 3,5 k pallem only na bolty czyli 16 dni wiec w miechu masz 300 k zarobku) koniec i prosze cie nie komentuj tego znow jakimis glupotami
2. Zamek w ab tez dobry loot jezeli jestes sam

.
3.To juz dla pacc minosy na darashi.
4.Same guardy
Wiec nie placz, ze nie masz gdzie loota zbierac a pohwalam kolege ktory napisal ze ty jedynie zbierasz rzeczy warte 500 gp 5 k czy ile tam .
Prosze cie nie pisz ze chodze do przedszkola bo nie stawiam kropek i przecinkow nie zamulaj juz tak

czasem postawilem ale ja czasu na to nie mam bo zaraz kacze