Do: Wieszok
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Aha, apropo fotki, czy Consuler, jako zapewne pełnoletnia osoba z jakimś wykstałceniem niepowinien zaczynać zdania od dużej litery ??
|
- Moim skromnym zdaniem nie nalezy patrzec na to z tej strony. To ze ktos nie zaczyna zdania od duzej litery nie zalezy od jego wyksztalcenia. Moim zdaniem(jak jusz mówilem skromnym

) tylko ludzie którzy są pedantami w tej dziedzinie zaczynajom tak kazdą wypowiedz. (np. moja mama

). To jest utrudnianie sobie życia. To tak jakby na klasówce z biologii pani sprawdzala ortografie tudziez poprawność stylistyczną.
Do: Delson
- Twoja wypowiedz przypomina mi gderanie mojej nauczycielki od Anglika. Ona najchętniej by wszystkich wyslala do dyra zeby miec na lekcji sw. spokój. Ludzi nie ocenia sie po tym jak wyglodajom tylko po tym jak się zachowują. A ty na prawde nie dajesz mi pozytywnych skojarzeń tą wypowiedzią.
Do: Tompior, Blizare, Maciq, Bartas mag.
- Mój kumpel na temat waszych postów powiedzialby tak: "po co takiemu mózg jak ma adres?"
Do: Nekromanta
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
@Delson : wiesz, jakbym mial taka inteligencje jak ty, to zamiescilbym ogloszenie w dziale "handel" : dam wszystko co chcecie za odrobinke oleju do glowy, moze byc mooocno zuzyty, ale zeby byl.A z dupy naprawde mi wali - kupą mi wali.Ale wg mnie lepiej zeby walilo tak z tylka, niz tak jak tobie - z mordy.A co do tego buga w grze - w porownaniu do twojej twarzy, ktora wyglada jak przez szybe, to jest maaaaaaaaalutki blad.
|
- Moim zdaniem jego (delsona nie twoje

) konto zasluguje na leciutki powiew bana, lub na wyslanie go na przymusowe prace na wschodniom syberie. Moze bedzie umial sklecic poprawnie pare zdań.
Ale sie naprodukowalem
Pozdro All Friend
Eragd