Temat: Defender Life
Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2006, 23:13   #24
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gesior Pokaż post
Ostatnie 5 min to napisy!!! omg
Film po prostu cudo. Daaawno czegos tak dobrego nie bylo. Moze nie widzialem wszystkich filmow z tibia.pl, bo takich postowanych przez "Muminek12: barco dobry film WMW moj pierwszy. mam nadzieie ze wam sie spodopa." nie sciagalem, liczac, ze duzo nie strace
Chyba najlepszy polski film *****. Moze nie ma szans z "Toxic Fire", ale to chyba szwedzi nakrecici, a on maja inne kompy, innych graczy itd.
JUŻ TO WGRYWAM NA MOJ REHOST (brak kolejek, limitów i nie zniknie NIGDY! - www.tibicam.superhost.pl ), ale ze wzgledu na wielkosc bedzie za jakias godzine dopiero (39 min)
Już jest :
FILM DEF_LIFE***** - REHOST
NA WWW.TIBICAM.SUPERHOST.PL
IMHO Toxic Fire był nieporównywalnie lepszy od tego filmu, a także co drugi film z tibia.de, czy te które sporadycznie pojawiają się na tibia.pl są lepsze.

@Topic:
Widzę fajne komentarze, ściągam i myślę, że będzie co oglądać a tu co? Po pierwsze pokaz slajdów - może być jeżeli nie stanowi większości filmu, ten stanowi więc jest źle. Po drugie same filmy - jakieś tam są, ale bicie hero z mortów/hydr z visów jest nieciekawe. Muzyka może być, chociaż nie wsluchałem się dokładnie. 5 minut napisów na końcu utwierdza mnie w przekonaniu, że zmarnowałem tylko limit na rapidzie. Jak dla mnie film mierny, nawet bardzo słaby.

Buy k-legs!
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem