Cytuj:
Hmmmmmm, żeby wyrównać palladyna trzeba dowalić jakieś rzeczy ułatwić train.
|
HAHAHAHA
Afk'erzy, bot'erzy i zamiast expić tylko skillować. Nie lubie tego tak samo jak manasittingu.
Cytuj:
Powinni przynajmniej używać botów, które podnoszą speary, ale to i tak mocno przeciągane, bo z tibi zrobiłaby się Tinoobia
|
Jak ktoś użyje syf-bota do podnoszenia spearów to nie jest powód, żeby dawać go w update na święta.
I sprzedawać je w sklepie po 3 gp...
Cytuj:
wolniejsze łamanie spearów
|
To mogłoby być.
Cytuj:
premie szybkości chodzenia dla palladyna, nowe czary dostępne tylko dla niego, nowe łuki, strzały i kusze i wystarczy.
|
Ironia rox.
Cytuj:
Wystarczy obniżyć cenę spearów i po krzyku. Problemem jest moim zdaniem to, że na początku, paladyn praktycznie nie ma środków do normalnej gry i takiego low lvl paladyna potrafią wybić na szczyty, w większości tylko porządniejsi gracze. Takie jest moje zdanie
|
.
Boter?
1. Jak chcesz się pomęczyć ze skillem, to idziesz na trolle i na full attacku expisz, a skille idą. Według mnie jak ktoś kupuje speary (nie w liczbie 5-), to jest boterem, bo idzie se na afk potrenić. Na trollach pobiegasz i poexpisz + skill też rośnie nieźle.
2. Co to znaczy low-lvl? Poniżej 60 lvl?
I nie ma kasy na co? Na łuk i 200 strzał?
Wiem, że jak ktoś zaczyna grać knightem, to idzie na trole i wypadają mu bronie z atakiem 25 odrazu, a potem kupuje w sklepie za 400gp broń z atakiem 30, która pomija tarczę. Skile rosną 3x szybciej niż u pala, dlatego knight ma początek najłatwiejszy. Nie musi kupować najdroższego dostępnego eq. Dopiero na wyższym lvlu jak pal używa broni 45+ ataku, knight robi się żałosny.
Ps. Porządni gracze tzn. jacy?
a) tacy, którzy wydają 10k na trening, a potem idą expić na cyce, na których ja expiłem ze skillami 45 i szło mi trochę gorzej?
czy
b) tacy, którzy poexpią na trollach do skilla 40-50, męcząc się przy tym troszkę więcej niż magowie z wandami?
Początek pala odstrasza niedoświadczonych graczy. Nie jest taki straszny jak go malują.
Cytuj:
"nie masz 10000000k na speary to nie graj"
|