Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sosek108
Wszystko spoko  . Tylko jedno mnie trapi- POTWORY!! Totalna beznadzieja, czemu Tibia musi tracić swój klimat?? I niech w końcu dadzą cosik dla FACC a nie robią z tego pełną komerke (gra komercyjna). Ja tak nie chce  .
@down Niech i beda te sdilniejsze potwory na które pójdą tylko niektórzy gracze PACC (ja napewno NIE).
Ale czemu z tej gry robią Diablo 2?? Nie powiem, że to kiepska gra, bo jest najlepsza w jaką grałem, tylko zwróćmy uwagę, że Tibia to co innego. Z zajefajnego średniowiecznego klimatu zrobią walki z piekłem. Nie podoba mi się to
Pozdro Sosek108 <<-
|
<ironia mode>
Ahh! Dlaczego jest cokolwiek dla FACC! DLACZEGO! PRZECIERZ MOGLI BY ROBIĆ TYLKO DLA PACC! Wkońcu PACCe płacą za to,że FACCe mogą sobie grać i narzekać, że tibia jest głupia!!
</ironia>
A co do schodzenia tibii do piekła, to mam nadzieję, że jak zobaczysz rączkę na screenie, to się wystraszysz i nie będziesz mógł zasnąć w nocy i już nigdy nie zalogujesz się do dej strasznie głupiej gry, w której wszystko, niewaidomo dlaczego, jest tylko dla tych, którzy płacą?!?! OJOJOJOJOJ!