Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dudus15
Gdzie expić pallem 16 lvl , 47/33 , 6 mlvl ?
|
Cytuj:
A ja chce wiedzieć gdzie expić ze skilami 40/33 noble armorem,plate legami,stell helmetem,serpend swordem,dawen shieldem,15 lvle kinghtem
??
|
rada do obu skillowac... bo niestety macie za slabe skille jak na swoje lvle... jak chcecie miec jakis dobry lvl to skillujcie teraz do 65~ i potem dwarfy dwarfy i jeszcze raz dwarfy!!!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ma'Tej
Druid, 21 LVL, 21MLVL ( ok. 20% do 22MLVL ), B Robe, Plate Legs, Crown Helmet, Volcanic Rod, Scarf, Guardian Shield. Gdzie expić, żeby wbijać z 9k+exp/h ( orientacyjnie, chodzi o dobry exp  ) !
CZEKAM NA ODPOWIEDŹ I MAM NADZIEJE, ŻE JĄ UJRZĘ !
|
wiec jesli jestes facc
Dark Cathedral ale nie schodz na -2! exp na -1... ewentualnie zejdz na tarantulle tylko musisz tez troche uwazac

i miec uhy w pogotowiu no i manaski
ElvenBone (castle) - zamek kolo AB.... tutaj tez mozesz expic tylko jak nikogo nie ma i nie probuj bic sie z zerkami

ale osobiscie polecam... DWARFY

tylko znajdz dobra kopalnie gdzie bedziesz mogl czasem guarda zsolowac

PS. zycze powodzenia w Expieniu

a jesli jestes PACC
to pytaj kogos kto mial xDDD bo ja nie wiem
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BigBadWolf
Palladyn 52 lvl skile 80/50 FACC
Eq: c-armor, c-helmet, p-legs, bohy, p-amulet(2arm.)
Powiedzcie gdzie moge szybko expić ? nie wiem czy opłaca mi się iść na d-lair koło veno. Doradźcie coś...
|
dobry pomysl z D-lairem ale tez mozesz pojsc na guardy... ewentualnie dark cathedral ale musisz uwazac ale najlepszy chyba pomysl z blokerem na GSy

.... no chyba ze bedziesz bardzo uwazny to mozesz sam

13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy
HAIL DANCING SHADOWS!!!

Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : )
~~HI~~
~~BYE~~