Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2006, 12:01   #3729
v0n_oswiec0ny_
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Wroclaw - Peterborough

Stan: Usunięty
Imię: kupa
Gildia: kupa
Świat: kupa
Poziom: ;/
Skille: kupa
Poziom mag.: :/
v0n_oswiec0ny_ ma numer GG 3302954
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dudus15 Pokaż post
Gdzie expić pallem 16 lvl , 47/33 , 6 mlvl ?

Cytuj:
A ja chce wiedzieć gdzie expić ze skilami 40/33 noble armorem,plate legami,stell helmetem,serpend swordem,dawen shieldem,15 lvle kinghtem
??

rada do obu skillowac... bo niestety macie za slabe skille jak na swoje lvle... jak chcecie miec jakis dobry lvl to skillujcie teraz do 65~ i potem dwarfy dwarfy i jeszcze raz dwarfy!!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ma'Tej Pokaż post
Druid, 21 LVL, 21MLVL ( ok. 20% do 22MLVL ), B Robe, Plate Legs, Crown Helmet, Volcanic Rod, Scarf, Guardian Shield. Gdzie expić, żeby wbijać z 9k+exp/h ( orientacyjnie, chodzi o dobry exp ) !

CZEKAM NA ODPOWIEDŹ I MAM NADZIEJE, ŻE JĄ UJRZĘ !
wiec jesli jestes facc
Dark Cathedral ale nie schodz na -2! exp na -1... ewentualnie zejdz na tarantulle tylko musisz tez troche uwazac i miec uhy w pogotowiu no i manaski
ElvenBone (castle) - zamek kolo AB.... tutaj tez mozesz expic tylko jak nikogo nie ma i nie probuj bic sie z zerkami
ale osobiscie polecam... DWARFY tylko znajdz dobra kopalnie gdzie bedziesz mogl czasem guarda zsolowac
PS. zycze powodzenia w Expieniu
a jesli jestes PACC
to pytaj kogos kto mial xDDD bo ja nie wiem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BigBadWolf Pokaż post
Palladyn 52 lvl skile 80/50 FACC
Eq: c-armor, c-helmet, p-legs, bohy, p-amulet(2arm.)

Powiedzcie gdzie moge szybko expić ? nie wiem czy opłaca mi się iść na d-lair koło veno. Doradźcie coś...
dobry pomysl z D-lairem ale tez mozesz pojsc na guardy... ewentualnie dark cathedral ale musisz uwazac ale najlepszy chyba pomysl z blokerem na GSy .... no chyba ze bedziesz bardzo uwazny to mozesz sam

pzdroO 4 all, cYa in da Tiolet

13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy

HAIL DANCING SHADOWS!!!
Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : )

~~HI~~
~~BYE~~

Ostatnio edytowany przez v0n_oswiec0ny_ - 08-12-2006 o 12:16. Powód: musialem komus cos doradzic nie?! :P
v0n_oswiec0ny_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem