Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2006, 12:04   #59
Evinio
Użytkownik forum

Evinio's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 58
Poziom mag.: 63
Evinio ma numer GG 6359872
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Rincewind Pokaż post
CHRYSTE WSZECHMOGĄCY! Ja nie mogę! Za pojawienie się 4 napisów i 4 obrazków na ładnym tle pierwsze miejsce... ja nie mogę... nawet jedyna animacja to cofający się napis "Tibia"... Można to zrobić w pp... co za beznadziejni moderatorzy... za to druga praca jest o WIELE lepsza... długi film z fajną muzyką... to pierwsze mogę wam w niecałą godzinkę zrobić w powerpoincie... LOL?
Wiesz, że sam siebie ośmieszasz pisząc takie głupoty?? "to pierwsze mogę wam w niecałą godzinkę zrobić w powerpoincie... LOL" Wychodzi na to że sam jesteś LOL i to wielki...
Po 1sze widać, że się nie znasz na PP, bo z tego co wiem ja i nawet mój mały braciszek, w PP nie ma takich efektów[np takiego rozmazywania, którego pewnie Twe jakże niezwykle "bystre" oczęta pewnie nie zauważyły],
Po 2gie: nawet gdyby ten niezwykle specjalistyczny i profesjonalny, bajecznie bogaty w super extra efekty specjalne program PowerPoint [zapewne innych programów nie znasz, jeśli podajesz takie marne przykłady] miał takie efekty... to sorry ale robiłbyś pokaz slajdów przez godzinę?? LOL? Każdy kto chociaż troszkę zna się na PP robi pokaz 4ech slajdów w najwyżej 5 minut!
Po 3cie skoro jesteś tak niezwykle uzdolniony [i zrobiłbyś prezentację składającą się z "4 napisów i 4 obrazków na ładnym tle" w GODZINĘ] to dlaczego tego nie zrobiłeś? Moim zdaniem odpowiedź jest prosta: NIE UMIESZ! A jeśli nie umiesz to nie komentuj.
Po 4te i ostatnie. Kim jesteś żeby obrażać moderatorów? Moim zdaniem nagrodzili dobre prace, w szczególności Anders zasłużył na pierwsze miejsce, bo pracę zrobił sam od zera, a Tobie należy się conajwyżej porządny opieprz [sorki za nieładne słowo, ale tak uważam ]

Ostatnio edytowany przez Evinio - 08-12-2006 o 12:13.
Evinio jest offline