Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jura
milo mi ze moje skromne posty na temat acc sharingu niektorych osob zostaly zauwazone. Jak to milo z twojej strony. Wanna cookie?
|
No tak widac ze zal zad sciska. W dwa lata przysharowales 96 EK HAHHA. Wnioski? Nawet sharowac nie potrafisz.
Wiemy z pewnego zrodla Mr. Tutorsharer ze sharujesz. Twoj madrzejszy brat nam sie zalil, ze nie z nim tylko z kolesiem. I przestan robic z siebie Jure bo masz z prawa tyle co ja z lewa. Rozumiem ze prawo to twoje Hobby i bardzo bys chcial zostac prawnikiem, zeby nim zostac trzeba jednak odkleic sie choc na chwile od klawiatury i myszki. Zostaje wiec dalej dojenie rogacizny. Nie pomyl wiec byka z krowa bo to moze miec znamienne skutki.
Udawanie niewiniatka wychodzi ci srednio. Nebula wie ze jeden owner Juroqu stoi i podpiera mury w kazo a drugi expi. Srednio bo srednio ale expi.
Zreszta mozesz miec 100 ownerow nawet male dzieci wiedza ze knight to jest uboga profesja ktora tak na marginesie bardzo do ciebie pasuje. Tylko na milosc boska nie udawaj niewiniatka bo sie na wymioty zbiera. Co ty bys zrobil jakby cipsofty splajtowaly?? Harakiri? Sepuku? Lepiej zebys zaczol explorowac zaklady pracy za robota a nie NPC na planszy.