Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2006, 16:57   #1
Sojer69
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2006

Smutny .::Program Hackerski:.

Mam poważny problem : Skillowałem sobie dzisiaj swoją postacią i nagle ktoś zaczął mi ksować. Napisałem od razu jak go zobaczyłem żeby mi nie atakował mobków (po angielsku oczywiście ) ale on nie posłuchał. Gdy zwróciłem mu uwagę - zaczął mnie straszyć tym że posiada jakiś program hackerski zwany "Presto Page" który kupił na allegro.pl (oO ?) i że shackuje mi konto, zbanuje i rzeczy ukradnie.
Dosyć długo pracowałem nad tą postacią i chociaż eq posiadam słabiutkie (p set, katana, dwarven shield, dark helmet i butki zwykłe ) to jednak obawiam się stracenia konta ponieważ dużo czasu poświęciłem tej postaci oraz przywiązałem się do niej hehe, tym bardziej że podałem na stronie "www.tibia.com" swoje prawdziwe dane osobowe ponieważ posiadałem dawno temu PACCa (kupionego przez firmę DROM ) Nie chcę zdradzać więcej szczegółów ponieważ TA OSOBA może się zorientować że chodzi o moją sytuację.
Chciałem się zapytać czy istnieje taki program oraz jakie jest prawdopodobieństwo hacka.
Liczę na waszą szybką odpowiedź ponieważ się zamartwiam .
Sojer69 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.